14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mladić je osuđen, ideja u ime koje je ubijao nije

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Srbi se ne stide

što je još tragičnije, Srbi se ne stide, još se diče Mladićem i genocidom. Tu ne pomažu ni sankcije, no osuda. Oni se diče. Kod nas , što se moramo stiđet, nova Vlada je na njihovom fonu. Mi ćutimo.

mediji ogorčeni

Beogadski mediji ogorčeni odlukom. Umjesto da se stide zločina i traže oprost. Srbija u transu 90- tih. Spremaju li to i nama uz domaće zlo litijaše Spc.

Naroz

Da li će Ljeposav priznati ovu presudu ili priznaje samo Veliki crkveni sud?

Feđa Perović

Uh. Sjajno. Ubitačno. Tako je Andrej.

Ljiljana

Gorko, jetko, sumorno ali i veoma tacno receno. Umjesto da pocinioci zamole za oprost - oni su zivlji nego ikada i obnavljaju najcrnju ideologiju koja je devedesetih razorila onoliko domova i unistila onoliko zivota.

RIŠNJANIN

DF i pro cetnicke snage na aparatima Milo mi je

HNovi

Kako surovo tacno Andrej, surovo kako samo istina zna da bude. Hvala!

Misko

Vijesti & CO su u zalosti,nije im lako danas!

MUGABE -Kenija

Što kaze Rukoljub ode Ratko na "MNOGAJA LJETA""u zatvor neka sad digne 3 prsta opala mu svih pet

Senad

Predložiću Emiru Suljagiću direktoru Memorijalnog centra Potočari da tamo podignu STUB SRAMA za sutkinju Nyambe koja predstavlja NAJVEČU SRAMOTU svjetskog pravosudnog sistema pošto se IZUZIMALA po svim osim jedne tačke presude.To isto ONA je uradila u presudi Zdravku Tolimiru.

PRIMAVERA

Mogu oni slaviti ZLO, svoju nultu fazu postojanja ali, kako je rekao Krleža :"A tko će pobijediti? Ovi ušljivi balkanski Cigani, koji čitave dane žvaću luk i pljuckaju po apsanama, ova nepismena bagra za vješala". Kukavički podlo, koriste tuđe ljude za svoje prljave poslove: Puniša Račić,Andrijevica

Marina

“Oni koji su svih ovih godina branili Mladića i Karadžića nisu to činili zato što misle da oni nisu počinili genocid, nego baš zato što znaju da jesu.” OVO JE SUSTINA KLEROFASISTICKOGA VELIKOSRPSKOGA BICA!! GENIJALNO UOCENO I FORMULISANO BAS KAKO JESTE!Ovo je mozda najbolji tekst gosp.Nikolaidisa!

Senad

@Marina Znaju NEGATORI šta rade jer kad PRIZNAJU moraju PLATITI a to nikako ne žele pa je to DIREKTIVA iz Beograda koju PROVODI svaki NEGATOR velikosrbin.Ipak DIREKTIVA nije mogla uzeti u obzir Karadžićev POKLON iz USA koji stiže Bosni u PAKETU vrijednom 100mlrd$ pa NEKA negiraju koliko žele.