14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mladić je na doživotnoj robiji, a velikosrpska ideologija na slobodi

Izvor: tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

podgoricanin

to mozemo zahvaliti URA, i Dritanu. evo poceo je da se sastaje sa bezbjednosno interesantnim osobama da slika iz protesta "ne damo svetinje" ali to Dritanu ne smeta!

Novi Mladići

Podmladak Mladića je masovan. Df, Dnp, Snp, Demokrate, Ura... Ko će biti vođa, viđećemo.

Vladimir

Uh...koliko mrznje na jednom mestu.Ajde i neka sve sto autor teksta kaze da je istina,bude istina...Pitao bih ga ,odakle 30.000 mrtvih Srba u BIH...ma verovatno su se samoubili...kao i Hrvatskoj...Ajmo ovako...Elementarna logika..Sto bi JNA ostala u kasarnama u HRV i BIH...?Sto nisu evakuisani van?

Senad

@Vladimir Koliko ISTINE u tekstu Tomislava Markovića...Među 30.000 "ubijenih" koliko je bilo među njima kvislinških pripadnika vojske i policije "repiblike" šumske ?Objasnite nam još kako je iz Sarajeva koje je bilo 1425 dana pod OPSADOM genocidaša "PROTJERANO" ni manje ni više nego 150.000 Srba?

Vladimir

@Senad ,naravno da je bilo i pripadnika vojske i policije Rep.Srpske,kao i na strani Bošnjaka...nego kako su ovi srpski civili nastradali...ma sami su se....Da li ste bili inaće ikad na Grbavici?Ilidži?

Senad

@Vladimir Cijeli POLITIČKI VOJNI i ZAKONODAVNI vrh GENOCIDNE šumske završio je u Hagu.Milošević je nažalost umro prije presude koja bi bila DOŽIVOTNA.Najpoznaziji zločinac na Grbavici Batko je vršio POKUSE tako što poreda 10 civila Grbavice jedan iza drugog i broji koliko ih može ubiti 1 metkom.

Vladimir

@Senad ,sta bi sa Jukom Prazinom?

Senad

@Vladimir "Bistri" Vladimire "JNA" je u Hrvatskoj ostala u kasarnama i poučeni tim iskustvom u Bosni su se popeli na brda oko Sarajeva i drugih gradova.Inače prvobitni plan je bio da se prvo napadne Bosna a onda Hrvatska a zakjučite sami zasto su promijenili redoslijed agresije.??

Vladimir

@Senad ,toliko gluposti na jednom mestu.Vi inače znate i plan prvobitni...Pravi sveznalica..O terminu agresija ne bih ni koment.Inače u centru Sarajeva su ostale vojnici u kasarnama...mislim čuli ste verovatno za Dobrovoljačku...Ima na internetu,ako niste.

Senad

@Vladimir Svi planovi agresije su poznati.Jeste li čuli za operaciju RAM.Agresija na Bosnu Srbije i Hrvatske je jasna.Na brdima oko Sarajeva je još u septembru 1991. bilo 11.000 cijevi TEŠKOG i LAKOG oružja.Dobrovoljačka je definisana u Hagu kao legitimna vojna meta i u izjavama Kukanjca.

Vladimir

@Senad ,uh...U Hagu je definisana?? Pa tamo su isto civili bili ubijeni...Plus da ne govorim o dogovoru dve strane....Ali bas izmisljate...plus Vama sve zrtve nisu iste...Vama na cast.

dunja

Tada nije bilo suda u Hagu.Osnovan je znatno kasnije.

Senad

Radosna vijest za Vladimira...Ratko Mladić "PRIKUPLJA" "DOKAZE" da "SRUŠI" presudu DOŽIVOTNE ROBIJE...

Vladimir

@Senad ,ajde da ostavite meni da procenim šta je radosna vest za mene...I želite da i to nametnete kao što pokušavate i sve ostalo...Vi ste ono za multikulturalnost,zar ne? ili da to bude kako Vi nametnete?

Senad

@Vladimir Još jedna RADOSNA vijest za Vas.Radovan Dr Dabić Karadžić je iz Britanskog HOTELA pisao Putinu...Tata Vladimire SPASI ME ŽELE DA ME UBIJU...Još nije poznato šta je odgovorio na taj SOS poziv Vaš IMENJAK Vladimir Tata Putin?Sigurno će Tata upotrijebiti sve svoje kopnene i vazdušne snage.