16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Jelušić o skrnavljenju spomenika Čupiću: Nijesam saglasna sa reakcijom Kovačevića, čelnici nemaju pravo na relativizovanje

Autor: Antena M

  • viber

Nera

A nemoj više Božena obraza ti,pa ti si na vlast dovela prvo budvanske četnike,a onda si ih instalirala i u državnu vlast.

Vule

Čudiš se” koliko smo prestali da budemo normalno društvo”???, Ogroman je tvoj doprinos “ normalizaciji” CG drustva, draga “borkinjo za građansku državu” . Zato bar ćuti ponekad! Znaš onu “ kroz Boža mi i Božić omrznuo”.

mr

Tom sunovratu sistema, vi ste gospođo, desna ruka! Vaša objašnjenja su sunovrat zdravog razuma! Imam muku kad čujem vas i vašu ispraznu i "šuplju" priču!

Petar

Vo ste onda pijani uvijek gospodjo Jelusic kad ste glasali za ovu vlast i dalje je uporno branite i URIN-irate po nama !

KakoJe

A jeste li saglasni sa reagovanjem Vaše partije koja je uspjela da u ovo “umoči” tzv.dps lopovluk? Kako i zasto to ima veze jedno s drugim? Rasmislite. Hvala.

Mtodor

Banalnost zla (H. Arent) odnosi se, prije svega, na pravljenje takvog drustvenog konteksta koji omogucava i pospjesuje pojavu onih drustvenih snaga pa i pojedincima koji su spremni da u ime proklamovane drzavne "istine" ucestvuju i u zlu smatrajuci to normalnim cinom.

Snjeg

Aoooo.Gospodjo Jelusic vrijeme je da priznate da ste pogrijesili 30.avgusta dajuci podrsku ovakvima kao sto je trenutni gradonacelnik NK .A da ne spominjemo gradonacelnika Budve.A sto se tice odlaska mladih iz CG.odlaze oni koji imaju mogucnosti .I iz uredjenih zemalja odlaze .

Baba

@Snjeg, mislim da ona i njeni URIći nijesu pogriješili, no mi tako mislimo. Oni su svi jedno isto samo drugo pakovanje.Zaslijepljeni mržnjom prema jednom čovjeku, prodali su dušu đavolu, pa sad kukaju. Tamo oni!

Ccc

Ako vi mozete da nagradjujete becira foteljom sto ovaj ne bi urinirao po Ljubu. E to je nenormalnost ovog drustva i relativizacija o kojoj govorite

Andjela

Dosta je tvoje filozofije,izdajstva i foliranja! Bolje se ne oglasavaj vec pognute glave idi, primi nesto od mladje koleginice, velike i casne gos. Draginje Vuksanovic

Miro

Koga jos interesuje sto Jelusicka misli . Rekla je svoje. Cuveno je to njeno - ne slazem se- iza cega dize ruku da se sa slaze i sa svim onim sto se ne slaze. Ona i njezini i njen spc “intelektulno “ su pomogli ovom kretenu da otkopča slic.

JF

Svaki put kad u parlamentu dignes ruku za ovakve sugradjane, pomisli da ce i vas iz Ure ovako cijeniti kad za to dodje vrijeme i kad budete skroz iskoristeni za njihove ciljeve. Pa ti filozofiraj o drugacijem drustvu, ili mozda nekoj drugoj utopiji.