8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Čelnicima Skupštine i Vlade CG važniji Nolev RG nego Dankine OI

Autor: Antena M

  • viber

mr

Nije njima lako! Trudim se da ih razumijem. I dušom i tijelom oni su u "srbskom svetu"! Ovđe su oni prisutni samo fizički! Teško je svakodnevno lagati samog sebe, zato ponekad "proklizaju"!

Ja

@mr Mišliš fizički su ođenake,a metafizički u Srbiju?

Senad

Ista stvar je u Bosni u genocidnoj šumskoj s tim da imamo Dodikovih ČETNIKA i Čovićevih ustaša na JAVNOM SERVISU BHRTV i FTV.Sad možete zamisliti šta rade na RTRŠumske i pisanim medijima šumske.Tamo Bosna ne postoji već samo Srbija i SRBOVANJE...ALI NEĆE JOŠ DUGO...

Marina

@Senad Senade Vi stalno “nece jos dugo” a to nikako da se desi ! I jedino od Vas cujemo najavu tako necega(mislim na onaj novac-odstetu).Niko drugi to nije pomenuo a ja redovno pratim Vasega imenjaka Hadzifejzovica i njegovu FACE TO FACE TV!!!

Senad

@Marina Presuda je predata 20.05.21.u Zagreb na potvrđivanje.Procedura za dobijanje EVROPSKOG OVRŠNOG NALOGA traje 3-6 mjeseci.Tada na scenu stupa TRIO Muradif Pajt Sulejman Tabaković i Ramo Atajić...S.Hadžifej je nepovjerljiv pa mu je M.Pajt rekao vidimo se u 12.mjesecu na face tv kada donesem EON.

Re

@Senad Kako je bilo u Beogradu na vakcinaciji! Imaš li nekih primedbi?

Senad

@Re Odgovorio sam ti tako da se više nikad ne bi javio ali admin nije objavio.Ako admin odluči da ipak objavi saznaćeš.

smrt fasizmu

Nastavite niz. Nije u redu da zapostavite abazovica.. I on je isto uradio. Virnite e mu twitter nalog

Šćepan

Znaju oni da je “Nole” obilazio sela po Crnoj Gori pred prošli popis. Da je njegovo ružno lice bilo na bilbordima koji pozivaju da se svi izjasnimo kao srbi. Zato se dug vraća, zato se opet priziva... Prišipetlje i sluge, to je lice “nove Crne Gore”. Volimo te Crna Goro!

igor

Nole je proglasen za naj ANTİPATİCNİJEG sportistu na svijetu i tu ima uspjeha

Branka

Ovaj KOVIDIOT je njihov a Danka je naša. I ova država je naša a da su se oni pitali ne bi postojala. Zato je i ruše i uništavaju. Na KOVIDIOTA je greota trošiti riječi.

Cile

@Branka Promeni terapiju jer Imaš opasnu zbrku u glavi i problem sa identitetom. Nemoj biti ljubomorna....

Senad

@Cile Još ranije sam primjetio da tebi treba pomoć psihijatra za velikosrpsko LUDILO.Imam odličnog prijatelja NEURO PSIHIJATRA koji ti može pomoći da postaneš ČOVJEK.Što se tiče Branke Ponosne Crnogorke nisi njen NIVO pa moramo hitno početi tvoje liječenje.U međuvremenu prošetaj na IN4S.

Cile

@Senad Imaš vezu u Beogradu? Ne reče kako su prošle vakcinacija i revakcinacija u Srbiji. Imaš li nekih primedbi? Cela BiH, Makedonija i CG može gratis da se pelcuje.