20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Košarka

Ivanović se obratio javnosti saopštenjem

Autor: Bojan Šuković

  • viber

Orwel

Ovo saopštenje je, što se mene tiče, samo još jedna potvrda da je Budućnost pravilno postupila kad mu nije ponudila nastavak angažmana.

dv

Hvala ti Ivanovicu za svoj doprinos sportu CG.I mi tebi zelimo svako dobro i dalji Livnu uspjeh đe god bio..i zapamti.Crna Gora je samostalna i suverena međunarodno priznata drzava..Ako ti smatraš da neides u inostranstvo onda mala vajda od tvog korjena i rođenja..moracki pop ucinio je svojposao

Kuč

E pa srecan ti put igumane ,sve najbolje i tebi i tvojoj porodici ali izgleda da ni ti nijesi iz moje porodice ,pa ako mijenjas jedan hram s drugim promijeni i masku koju si imao . Postenije bi bilo da si se davno otvorio pa danas ne bi pisao saopstenje . Ni za reprezentaciju ne moras igrat .

Gibaničar

Samo Popović i Šehović pjevaju himnu u reprezentaciji. BRUKA.

MNE PG

Dobro je to Ivanoviću ne trebaš više ništa da pričaš sve nam je jasno ! Ne ide se u hram kod negatora CG i crnogorskog naroda ! Ali to tebi ništa ne znači ! Srami se !

Ana

Puno uspjeha vam zelim i hvala za svaki kos..

Legenda

Zašto ne pošaljete moj komentar koji nije uvredljiv.Pa on nikad ne pjeva himnu.I mnogi u reprezentaciji.Ali šta je loše.Pa Srbin je u srcu.Pljuvali su ga da ne pričam šta su svima radili.SpominjebSvetognSavu.Aooo ja sam vidio čim se ne pjeva himna nema Crnogorca Evo ni selektora Crne Gore.Nikad

Giro D Shabo

Ivanović je našao za shodno da u svoje Saopštenje javnosti ubači i pasus o njegovom poštovanju te srpske bogomolje u Beogradu, Rep Srbija, u kojoj se prijatno ośeća!? E sramoto! Ja ću te pamtiti i slaviti samo zbog igara u mome dresu u Morači, Našoj Kući! Za ostalo - zaborav!

Miro

Sretno. Zelim ti da se nadjes u drustvu najvecih ( Amerika) da kao sportista postanes uzor crnogorskoj djeci. Sto se tice vjere , to je kod instinskih vjernika iskrena intima koja im ne dozvoljava da budu bilo ciji glasnogovornici.

Amfilohijeva škola

Sram ga bilo . Ako možemo reć za političare i ostale izdajnike, što ne bi i Ivanoviću. Sad će da burliču s njim ka s Radonjićem.

Poenam_Dei

Moj dobri Ivanoviću, kao sportisti ti želim sve najbolje. Hramovi i popovi nemaju veze sa sportom(nego sa zlom) naročito ovi koje spominješ, ali kad već voliš neka ti bude.