15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović o Joanikiju i Rakoviću: Besposlen pop i goveda krsti

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Čćč

Bravo Milo ! A najcrnje je što tkz Albanac Dritan ćuti na sva omaložavanja ljudi koji nijesu Srbi od njegovih koalicionih partnera!

JF

Ovog covjeka volite ili ne volite? Ja ga obozavam! Niko mu nije ni do koljena.

Onogošt

Neka se Raković I njegovi obožavaoci izjašnjavaju kao Srbi.Samo neka nas ne ponižavaju upređujući nas sa njima Mi smo Crnogorci iz Crne Gore I tim se ponosimo.Ne boji Ise valjda7.5 mil. Srbijanskih ,,junaka"šake gorštaka.Dalje ruke od Crne Gore bolje I za vas I za nas.

vojvodina

Blago državi koja ima ovakvog dostojanstvenog, mudrog, ponositog, smernog...predsednika. Dok je Mila ima nade za građansku Crnu Goru i crnogorce u njoj.

Cetinjanka

A što čini padre Joki, cccc. E mrka je kapa, pope, kad ti je inspiracija Iznogud od Rakovića koji prosipa laži, mržnju, fašizam i poziva na rat... N'o, pope, dade li ti zavještanje da ćes širiti istinu, mir, ljubav i blagostanje? Ili si se, pope, Bogu lažno zakleo? A najprije će ovo drugo biti...

Rakovica treba ignorisati

Mjesecima RAKOVIC najruznije i najgnusnije laži prosipa protiv CG toliko smo se zapanjila koliko ovaj čovjek mrzi CG i sve Crnogorsko a to sve plasira po srpskim tabloidima i preko TV-a narod se na slušao njegovih nebuloza!!!!

MILO DJUKANOVIC BLAGO CG!!!!

ČOVJEK VIZIONAR ČOVJEK HRABROST ČOVJEK BORAC ZA NAŠU DRŽAVU CG NAS DOBRI PREDSJEDNIK KOJI SE SVIM SILAMA BORI ZA ULAZAK CG U EU TREBA GA ČUVATI KAO BLAGO CG!!! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!

LOVCENSKI GROM

Tako presjednice vakat je bio da prozboris malo. Zabrinuli smo se da ti nije hrbrosti manjkalo da ti britva nije otupila. Ostri britvu ne stedi beledjiju britko samo, ne daj da nam lazima buduce generacije truju.