10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Vujović: Logično da izbori budu na proljeće, prošli izbori bili su protiv DPS, naredni će biti protiv DF

Autor: Bojana Vojinović

  • viber

Dv

Proljeće čekat?to bi bilo samoubistvo ostatka CG i Crnogoraca..Ako mislimo spašavat i drzavu i sebe nema i nesmije biti više čekanja..Ako budemo čekali proljeće mislim nećemo imat što više sačuvat..i drugo ako mi "ugađamo"izbore misleći da četnicima ne odgovara tada onda živimo u zabludi i džaba nam

Dv

...zar nam nije nauk 2006 kad smo ostavili iza sebe polu živog krvnika i koji je 2020 opet donio zlo i strepnju. Da je 2007 dovršena snjim sa CPC danas bi bili sretni građani i država Gvožđe se kuje dok je vruće i đeca se prave kad je vakat svojoj kući a ne kad to drugom odgovara ili neodgovara....

Đoko Orlandić

Z. Vujovića je dao značajan doprinos dovođenju ove klerofašističke falange na vlast. Sada ne zna što da radi. Najbolje bi bilo da se više ne petlja. PS Očito je da mu je favorit bezlični i intelektualno ograničeni Bečić. Pored toga, čuva Kivokapića koji je više za cikusku šatru no da vodi državu.

VojoS

@Đoko Orlandić Svaka vam je na mjestu Đoko.

Sto prije izbori

Od 31.avg do danas zlo i naopako od četnika i popova po našoj rodnoj državi sta se to desi nijesmo ni slutili a ovo je zemlja multivjerska i zemlja sa više nacija tako da će Srbi morati da najzad prihvate vize Nezavisnost Crne Gore jer žive u zabludi ovo nije SRBIJA NEGO VJEČNA CG!!!!

mastamoyesvst

Masta DPS da su Demkorate bolje od DF ce zavrsiti kao i 30. avgusta, jer su mastarije mnogih o saradnji sa SPC(pokusaj 2013 propali) kao i saradnje sa SNS, osudjeni na rezultat 30.8.2020 kao i na litijaske reakcije i hibridno ratovanje. Oni koji to ne kapiraju treba da idu, pa bili i cuvari.

Mitar

Pusti snovi,mora da je tvoj novčić bio falsifikovan u bunaru želja

KakoJe

On smatra da ako bi se tada desili izbori u Crnoj Gori Vučić ne bi imao ni resursa, ni vremena da se fokusira na Crnu Goru. E zamisli ti kad moramo da se upravljamo po tome, koji je TEROR ođe Vučić zaveo!

walter

Poštovani Profesore Vujoviću, Moguće je da bi izbori svima više odgovarali na proljeće,međutim situacija je izmakla kontroli i na to neće uticati Vlast a ni Opozicija,jer su događaji ubrzani. Region -kolaps. 28.08 Krivokapić osniva Demohrišćansku partiju. URA ima kongres 4.07.IZBORI ĆE BITI 26.09.