17 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Hodžić: Dijaspora je na nišanu nove vlasti

Izvor: AlDžazira

Autor: Antena M

  • viber

Dijaspora

DPS je imao velike propuste ali uz pomoć ove partije smo došli do Nezavisne Crne Gore i na ČELU SA POŠTOVANIM PREDSJEDNIKOM CG MILOM DJUKANOVIC,sada DPS ima novi kadar i bori se za Antifašističku CG i DPS uvijek podrzava DIJASPORA i traži da dobiju biračko pravo u SVOJOJ RODNOJ DRŽAVI!!!

Ne malati

@Dijaspora “Dps je imao velike propuste” koja relativizacija! Imas li imalo stida kad ovo pises?? Ratovi,zlocini (ukljucujuci i genocud),deportacija HN,Bukovica,Kaludjerski laz,hapsenje clanova SDA,pljacka drzave do bola,rat klanova,SPC (za vrijeme njihove vladavine dozivjela ekspanziju)…itd.

Odgovor

@Ne malati ZA SVE NAPADE VASE SAMO JEDAN ODGOVOR MILO DJUKANOVIC JE ZA SVE VAS INSTITUCIJA I KRALJ ŽIVIO MILO DJUKANOVIC!!!!

Podmukla ruska skola

@Ne malati Srpski troll.

Istom srpskom trolu

DPS se raspao 1997 po osnovu podrska velikosrpskoj politici.Velikosrbi su osnovali SNP. Crna Gora sa genocidom nema veze niti je to i jedan sud ustanovio.Izbor u zadnjih 30 godina je bio ili ovo danas sto imamo ili DPS. Naravno da je DPS daleko logicnija opcija.Danas bi inace bili isto sto i RS.

Onogošt

G.dine Hodžiću,poštovanje za vašu posvećenost C. Gori. Ne smeta Vam Abazović koji vrši vlast sa negatorima genocida i promoterima četičke ideologije.A mnogo zamjerki na vlast,G.Ðukanovića,koji je državu sačuvao od razaranja i obnovio nezavisnost.Korupcije je uvjek bilo i biće,a ovakve vlasti teško