10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Perović: Dijaspora je elita Crne Gore, neće saradnju sa srpskim i ruskim plaćenicima

Autor: Antena M

  • viber

Svaka čast!

Svaka čast, prof. Peroviću, svijetlo ime crnogorske nauke!

Amin!

Neustrašivi borac za crnogorsku emancipaciju! Zato nikad nije odgovarao mediokritetima iz cg vlasti - i prošle i sadašnje! Roćenova kadrovska politika nikad se nije oslanjala na takvu pamet. Zato smo tu gdje jesmo.

Podgoričanin

Odlični i Šuković i Perović!

Mina

Moze li biti vece nesrece i bruke nego kad vlast nastoji da svoju dijasporu odbije od svoje maticne drzave. Dobro kaze prof. Perovic, klerofasisti koji su sada na vlasti, nikad im nece oprostiti 21. maj 2006. godine. Tuzna Crna Goro, jos malo, i razveselicemo te za navijek.

Čedo

Svaka čast uvaženom prof.Peroviću. Sve je objasnio. Mičimo ovu gubu ito HITNO...!!!

Branka

Sve tačno. Dijaspora je vratila nezavisnost Crnoj Gori zato fašisti i rade sve da onemoguće dijasporu. Kao što vidimo od 30.08.2020. u ovoj državi nema građana koji je vole i koji su sposobni da je brane. Dijaspora bezrezervno voli i brani Crnu Goru i CPC.

Doctor Gachet

Odlucan otpor prema fasizmu i klerofasizmu. Svi koji volimo Crnu Goru moramo zajednicki djelovati protiv najmracnije ideologije, koja se siri po ovim prostorima.

MONTENEGRO

Blago zemlji koja ima dijasporu kao što je crnogorska! Ona je najveći promoter čojske, građanske i antifašističke CG.

Ćamil

SPodrška svakom crnogorskom patrioti. Ali potrebni su patrioti u CG. Oni su nosioci koletivne materijalne snage koji treba grade,brane i afirmišu CG. Ipak lakše je dobacivati preko ograde...

Petar

Tako je! Treba intenzivirati promociju naše dijaspore i njenog rada.

svijetla

Nacionalni savjet Crnogoraca u Srbiji čine,, Vučićevi Crnogorci,,. Dugi niz godina taktično i ambiciozno rade na razjedinjenju crnogorske zajednice, i na žalost u tome uspijevaju. Lako se prodaje vjera za večeru. Crnogorce u Srbiji nazivaju,, nebitnom sitnicom,,.

Zoran

Odlican intervju. Gospodin Perovic, zbori pravo Crnogorski, bez okolisanja, jasno i gadje pravo u centar. Nasa dicna dijaspora je bila u proslosti, a to je i u sadasnjosti, jedan od najacih stubova odbrane CRNE GORE. Veliko HVALA nasoj braci i sestrama iz dijaspore.

Zoran

Novoformirana izdajnicka grupa je otela vlast u Crnoj Gori manipulisuci slobodama koje nudi demokratija. Na izbore je nezakonski ucestvovala vjerska zajednica tudje drzave to jest SPC, u biracki spisak je nezakonski upisan veliki broj biraca iz Srbije i republike Srpske , URA je prevarila birace...