21 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vuković: Srpski ministar otvoreno prijeti, hoće li Vlada CG reagovati?

Autor: Antena M

  • viber

Ljiljana

@EU TAKO JE!!! Na sva zvona pitati EU i SAD - Da li to oni prave pravoslavnu dzamahiriju, pa smo svi taoci tog projekta? Ako ne prave - Sta preduzimate gospodo spram ovog ludila iz Srbije?

dv

Niti je Crnogorska,niti će zuba bijelit kao ni do sada na otvorene i prijeteće namjere Srbije prema CG i šire.Ova tkz i lažna vlada cg je samo crkveno četnička ispostava srbijanske i ruske fašističke politike i zločinačke ideologije. Smrt fašizmu,slugama,izdajnicima cg države.

maksim

Srpski svet je vec osvojio Crnu Goru. Napravljeno je etnicko čišćenje u svim vitalnim resorima. Uskoro ce ovladati i javnim servidom. Crnogorci su danas u CG kao Kurdi i u Turskoj i Tstari u Rusiji. A vi i dalje pričajte o proevropsko potencijalu Demokrata i URA-e.

MONTENEGRO

Od četničke vlade ništa dobro, pa ni reakcija na ludačke pokrete iz Srbije! Stvarno, u Srbiji je ludilo metastaziralo i nema im spasa. Građani CG, pokušajmo se spasiti og ovog njihovog ludila, dok ne puknu kao balon, a posle ćemo im sve vratiti s kamatom!!! Samo strpljivo!

maksim

haha. Lakše je živjeti u iluziji ili prodavati strah i sitne kalkulacije za mudrost. Ali, posljedice ce biti nesagledive. Svaki pakt s Bečičem i Dritkom CG dugoročno cini banana drzavom: nestabilnom, nepredidljivom, neperspektivnom za elementarno osjetljive osobe s koeficijdntom inteligencije iznad 86

Berlin

Neće, Vlada će mu se izviniti što nas gnjavi.

Mirae

Vulin I slicni mogu samo da sanjaju.,mastaju,lupetaju...ali ce Crna Gora biti vjecna.