11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Nije čudo što završavamo po bolnicama, vodi se antituristička kampanja protiv Crne Gore

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Mina

E kuku nama, cute li premijera, Ko goj mislio nijedam ja POPULARISTA

Zoran

@Mina kaze i da su kritike koje mu se upucuju u koniktu interesa s njim…. Koliko je studenata ostetio ovaj priuceni radnik u proizvodnji

Mara

A sta ti dodjes zeni cetnik kad te tolika sekiracija za nju ubija? Kad god dodje na red "sasustanje" zene cetnik njoj pozli a ti se ko pijetao raskukurices! Koliko god da glumi bolest doci ce dan da odgovara gradjanima Crne Gore!

Maja

Spolja sigurno, Evo u rijekama krokodili, u plicacima plaza ajkule, na pjescanim plazama zmije, fekalije plutaju more.. :)

igor

boli me stomak od vase velikosrpske politike.Sto cinite od najlepse drzave na svijetu

drzavnaimovina

a oli rec zbog cesa si treba bit ufapsen....... da nijesi slucajno stio predat imovinu CG drugoj drzavi e za to sleduje robija... ako nije to znog cesa onda nedorecen si brate

montenegrina

Dobra bi vam bila infuzija narodnog bunta,da vam se zestoko pokaze ko se bori za Crnu Goru a ko podriva njene temelje.Neko ko radi opasne stvari po ovu drzavu pa od straha zavrsava po infuzijama treba da bude oslobodjen tog straha tako sto ce biti smijenjen,ocigledno samo narodnim buntom.Vi sto zavrsavate "po infuzijama"mnogo ste zla zapoceli ,no,necete uspjeti nikada!!

čitalac

Sjećate li se kad je premijer zavapio da nam ove godine trebaju turisti jer ćemo finansijski propasti? Rusija je momentalno odgovorila zabranom letova prema CG. Ko je radio na uništenju sezone, premijer svojim nesmotrenim izjavama, rusi ili opozicija?

Maksim

Znači vide da je turistička žetva daleko ispod očekivanja pa im je kriiv narod jer njihovi trudbenici koji izgoreše od posla završavaju po bolnica. Što se mene tiče ne izlazili iz njih jer bi bilo bolje i za turizam i za Crnu Goru.