20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Protiv čega pobuna?

Autor: Antena M

  • viber

više Draškovića

Srbiji i više Draškovića, Koraća, Latinki.... Previše Mladića, Šešelja, i onih sramni zločinaca što su u Hagu.

Sol143

Divno,savršeno rečeno...ali kome?Nama koji to već znamo i koji upiremo prst u "manijakalno-zločinačku lobotomiju" današnjih generacija srpskih političara koji već proizvode buduće ubice i topovsko meso. Hoće li se ikada roditi među njima Willie Brandt?

Marina

@Sol143 Svaki Vas komentar je fantastican!!! Narocito ono o novoj generaciji srpskih politicara koji proizvode nove ubice… Bravo!!!

Vjekoslav

Negiranjem zločina koji mogu biti samo individualni narod se uvlači u "kolektivni zločin" jer brane zločin čime se poistovećuju sa njim. Vuk je uvek govorio istinu.

Marquez

@Vjekoslav I zločinci i žrtve su to što jesu zato što pripadaju odredjenom narodu ,prvi koji svojom ideologijom identifikuju onoga koji je na svoju nesreću predstavlja metu te ideologije. Izvršioci imaju personalna imena ali ideologija je državna ili nacionalna.

Senad

@Vjekoslav Ako je 45 miliona Nijemaca 1933.glasalo za Hitlera da li je riječ o "POJEDINAČNOJ" odgovornosti ??Da nema MASOVNE podrške takvim VOĐAMA i njihovim ideologijama ne bi HOLOKAUST bio moguć.Isto se odmosi na GENOCID u Srebrenici i cijeloj Bosni kada je Milosević u pitanju

Ters

Iskreno ne razumijem poriv ljudi da se svrstaju na stranu ratnih zločinaca. Kakve veze nacionalni kolektivitet ima. Svako je individua za sebe, ima svoju glavu, svoja razmišljanja, i treba da donosi odluke za sebe.

Vanja

Znaci da je za ovako danasnje stanje kriv rezim Slobodana Milosevica? A ja naivan, pomislio rezim Aleksandra Vucica. Vuce, Vuce.....

Montenegrin

Sloba je sredina price.....posle njega Kostunica,Tadic,Toma,Vucic....opozicija ,pocevsi od Dveri.....nikakva razlika!!! Ooo onome prije da ne pominjemo '18-u.... "Kruna" svega Sanu !! Pogledajte statistiku-sa kim se srbi slazu u okruzenju? I gle cuda ,jedino velicaju Orbana!!!!

Rade

@Vanja ne možeš biti zdrava i normalna osoba i učiti i rađati zdravu i normalnu djecu, ako ne osudiš svaki zločin, pogotovo genocid u Srebrenicu, čiji je idejni tvorac Slobodan Milošević i Radovan Karadžić a ekzekutor Ratko Mladić sa svojom vojsko, za šta su osuđeni 700 godina robije. Da li shvataš?