19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Predsjedništvo DPS: Kome je do mira neće ustoličenje održati na Cetinju, Vlada će biti odgovorna ako se dese incidenti

Autor: Antena M

  • viber

Oscar

Gospodski i akademski saopšteno, podržavam u potpunosti....međutim ima jedno ne riješeno pitanje. Koji je razlog da od 2006. g. pa i neposredno nakon proglašenja nezavisnosti, nijeste proglasili CPC i usvojili Zakon o slobodi vjeroispovijesti? Te godine ga je i Srbija usvojila!! Imali ste toliku moć da se ovi i ostali izdajnici ne bi čuli. Zašto nisu krenula suočavanja sa činjenicama i dokumentima kao sada....... SVI na Cetinje

Primavera

@Oscar , "gospodski i akademski" se obraćaš onima koji taj jezik razumiju i zasluzuju. Ovdje -promašaj jer je to ČISTI OPORTUNIZAM. Više je Draginja rekla u 3 min nego dps.ovci u zadnju godinu ? zašto ? Zna se i to.

Onogošt

Kakvu god odluku donesu oni nemaju autoriteta da je sprovedu.Mjesto tuđoj,trebali bi jednom da pokušaju da služe svojoj državi,u kojoj slučajno obavljaju važne državne funkcije,a da su se oni pitali nebi je ni bilo.Na njihovu žalost neuporedivo je više onih za koje je ona svetinja,a Cetinje simbol

europeac

Panika me obuzima. Dovoljno sam star da se sjećam kao jučer, svega šta se dešavalo u Sarajevu. Strah me da nam se slično, ako ne i gore počne dešavati. ne dozvolimo da nam naprave taj svoj naum. U PAMET MOJI CRNOGORCI.

D J

@europeac Strah je jedna vrlo ozbiljna bolest.. pa ako nemate neki prijateljski ( bratski ) savjet.. nemoj te se ni bojati za nas.! NEMA ! i nemoze biti nikakvoga straha.. kad je u pitanju odbrana zemlje.. !

europeac

@D J Obišao sam HR i BiH 90-96, ali ne kao turist, pokušaj te me razumjeti. Od 96 ne živim u Crnoj Gori premda imam kuću u kojoj nisam bio treću godinu. Moj strah je proizvod mojih godina i brige za našu đecu, iza mene su dvije generacije.

primavera

ne živi se od fraza. Ne spašava se država frazama. Kad te napadnu velikosrbi i četnici- ne braniš se priopćenjima. Ovdje i sada, ni Gandi ne bi bio mirotvorac !¨Znate vi to dobro ali kod vas je SADA u pitanju -kalkulacija. Na žalost.