11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Okupacija Cetinja – Seek and destroy

Autor: Antena M

  • viber

Ay, Carmela...

Nisu nas slomili. Tek sada ustajemo.

gost

Usvajanje zakona o vjeri je, ispostavice se, oznacilo pad DPSa s vlasti iako ga je DPS slavio kao veliko postignuce. Da li ovaj sramni desant, iako djeluje kao pobjeda svetosavlja, moze usloviti kraj okupacije CG od strane SPC? Ja sam ubijedjen da reakcija na ovu sramotu mora biti jaca od litija.

veritas

@gost. Zakon vjeri prethodne Vlade nije ta kapisla koja je inicirala litije, već je on poslužio Srbiji i Rusiji tek kao pokriće, izgovor, za konačno porobljavanje CG putem SPC. Priča o korupciji je svjesno prenaduvana i upotrijebljena jer je DPS već bio krenuo sa čišćenjem svojih redova....

Branka

Svi znamo što je bilo. Neki su bili tamo i istrpjeli sve a drugi gledali i čitali. Elaboracije su odrađene a oni su posá završili. Možemo li konačno da osmislimo kako da se borimo protiv okupatora??? MOŽEMO LI KONAČNO NAPRAVITI PLAN!!!

BMX

Ovim nasilnim helikoptersko-desantnim ustoličenjem sveštenika Crkve Srbije na Cetinju kojim je rukovodio predsednik Srbije NATO je , poslije Avganistana, doživio još jedan veliki blam, sramotu i poniženje od Rusije koja je indirektno preko Srbije i Crkve Srbije vodila ovu akciju.

Hercegovac

@BMX Samo polako mozda se opet otvori aviosaobracaj Aviano- Beograd

BMX

NATO je sramotno dopustio da ga još jednom ponize i da na teritoriji njegove članice slobodno vršljaju pripadnici vojnih, policijskih i tajnih službi zemlje koja nije njihov član a kojom upravlja Rusija.

BMX

Ovo je možda i najbolji dokaz kako bi nas u stvarnosti "odbranili" nasi zapadni saveznici (naročito Francuska), i kako bi bilo sve isto kao i 1918 g, ako ne i gore. SHAME ON YOU !

Marina

@BMX FRANCUSKA JE OSVJEDOCENI NEPRIJATELJ CG !!!

Hominem Quaero

Bravo Bobane, uvijek sjajan. I ti i svi koji ste bili na Cetinju ste ponos Crne Gore i već danas heroji koje ćemo svi pamtiti dok smo živi. Sa velikim poštovanjem i od srca svima veliko hvala na časnom i dostojanstvenom držanju. I oprostite svima nama što smo bili predaleko da vam se pridružimo. Izgleda da će biti još prilike, tako da ... do skorašnjeg viđenja. Svako dobro i čuvajte se!

roki

Tako je Bobane. Pirova im je pobeda. Mislim da se posle svega ovoga jos jedan deo uspavanih gradjana probudio. Sledi nam dugotrajna i teska borba iz koje izlazimo kao pobednici. Svaka cast Cetinju i svim iskrenim gradjanima koji su bili da brane Crnu Goru

Anthropos

Sada je jasno da klero-fašistička crkva Srbije ne može biti crkva poštenih i lojalnih Crnogoraca. Ne morate prići CPC - ako vam to ne odgovara (ateisti, agnostici ili neopredijeljeni). Ali je nužno distancirati se od tuđe, rasističke, anti-CG crkve koja je juče pokušala da ponizi Cetinje i CG.

veritas

@patriota, ako jure Bobana jure sve nas Crnogorce i nacionalne manjine. Ne smijemo im dati nijednog našeg borca - intelektualca da se iživljavaju, ali ni časnog građanina. Svi za jednoga! Ako im tu popustimo gori smo od njih, ako se može biti gori. Svaki naš intelektualac je naša čast i naš obraz!