3 °

max 6 ° / min -1 °

Subota

29.01.

6° / -1°

Nedjelja

30.01.

8° / -0°

Ponedjeljak

31.01.

8° / 1°

Utorak

01.02.

5° / 0°

Srijeda

02.02.

7° / -1°

Četvrtak

03.02.

9° / 2°

Petak

04.02.

9° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Selaković: Picula pere ruke EU za Cetinje, pa od Beograda pravi krivca

Autor: Antena M


Stipe

Kad mi Selaković nađe vjerskog poglavara u EU koji pendrecima i suzavcem rastjeruje narod da bi usustoličio svog biskupa, i još uz to ide vojnim helikopterom na ustoličenje onda neka govori o vjerskim pravima u europskom smislu. Daleko je SPC i Srbija od Europe i poimanja prava.

Stipe

Nasrnuli na identitetsko sjedište jednog naroda i još uz to taj narod ne priznaju i onda sebe proglašavaju žrtvom a one koje su pendrečili ekstremistima. Dostojno beogradske čaršije, takvu zamjenu teza jedino oni mogu napraviti uz onoga vuka iz basne kad je nasrnuo na janje.

Legenda

Vi nikada ne možete oprati ruke.Vi ste ološ četnička kojoj će sami Srbi suditi.A kad volite toliko Srbiju povučete se i stavite je ko Kraljevinu.Nadjite nekog od tih izdajnika Karadjordjevića i Srbija da ima kralja.Tako pokažite odanost Srbiji,

Silvia Saxen von Coburg

@Legenda iz kuca sam Petrovica pa i Karadjordjevica koji su se Petrovici nazivali. Cika Pera Karadjordjevic je zrtva tadasnjeg vremena. Da vam drvo se grana nije roditelju bitno da li ce grana da joj visiljuljaska nego da se grana.

Onogošt

Sveti Petar Cetinjski je ostavio amanet kako i ko može biti na njegov prijesto i prokleo,ko to ne ispoštuje.Vi ste koristeći običan vjerski obred preko svojih izmećara pokušali da ponizite Cetinje.Ali ono je ostalo prkosno i ponosno kao uvjek.

Silvia Saxen von Coburg

Nastavak:nebitno je bilo cika Peri Karadjordjevicu da mu bude potomak kralj ali tadasnjem muskom svetu je zelja bila da ratuje kao i sada ali samo kod divljaka, pa su pohitali brze bolje da ratuju.