19 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

AP: Dan srpskog jedinstva izaziva zabrinutost na Balkanu

Autor: Antena M

  • viber

Boka

Devedesetih niko nije bio spreman na ludilo koje je tadašnja vlast u Srbiji planirala ali vjerujte da to više nikad nećete ponovit. EU i Amerika treba što prije da reaguju na ovu umnu anomaliju koja još traje u Srbiji, tužno je koliko ljudi gaje mržnju prema svim susjedima...

Andjela

Fazizam napreduje a Evrope cuti i ulizuje se rovatoru ! Dokle?

Vuk Mandušić

@Andjela Zašto Evropa ćuti? Hruščov je 1963. na Cetinje rekao da je ovo jedini kutak Evrope sa kojeg nijedna noga nije kročila na Staljingrad. Osim Crne Gore, skoro svaka evropska država je poslala svoje SS jedinice da učestvuju u napadu na SSSR. Ovi danas su njihovi potomci.

Branka

Treba da izazove mnogo više od zabrinutosti i na Balkanu i u Evropi i u svijetu. Treba da izazove organizovani otpor kao što se desio protiv Hitlera i fašizma. Ideologija i ciljevi pomenutog i ovih što se "jedine" su identični kao i datum koji slave kao "dan zastave".

gost

@Branka Bilo je upravo suprotno - svijet nikako nije reagovao na Hitlera! Konc logore je pravio od 1936, od 1937. zabranjivao rad drugih partija, 1938. okupirao Austriju i Cesku, 1939. zapoceo WWII... Sa Sovjetima dogovorio nenapadanje, Francuzi se predali za 2 nedjelje, Ameri reagovali tek 1942...

Branka

@gost Sve to znam i pišem o reakciji nakon toga. Zar nijesu srbi i srbija odradili na prostorima bivše Jugoslavije ovo što je Hitler radio od '36. do '41? Zar nije čitav svijet to vidio i zar to nije dokazano. Ako i dalje budu svi ćutali i gledali samo svoju korist biće kasno jer fašizam vlada.

gost

@Branka Sve je to tako al na fasizam treba reagovati u zacetku a ne kad izbije rat i zaprijeti svakoj svjetskoj sili ponaosob. Cudi me da kvinta ne vidi srpski fasizam a imali su ratove u Jugoslaviji? Ne znam koji im je motiv da podrzavaju i stite Vucica dok opasno destabilizuje

Branka

@gost I ja se pitam koji su pravi razlozi podrške fasizmu. Mozda mi nećemo to saznati dok smo živi. Ono u što sam sigurna je da kad ođe počne rat neće biti dobro ni Balkanu ni Evropi. Fašizam nikad nije poražen samo se bio pritajio. To je osnov problema. Dok god svuda ne bude zabranjen.

Roki taxi

Juce sam prosao cijelu Podgoricu nidje nije bilo te zastave .

Srle

Srbija i treba da se ponaša ovako kako se ponaša jer ovakvo njeno ponašanje je direktna posledica ponašanja svetskih sila u Srbiji. Svi zanemaruju da Nemačka, Francuska, Amerika, Rusija i Kina složno podržavaju fašistički režim u Srbiji zarad nekih svojih ekonomskih i ekoloških interesa.