11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Demokrate: URA pravi ultimatume cijele godine, ali konačno ćemo dobiti stabilnu Vladu

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Konačno pokazaše svoje pravo-prljavo lice. Naime, kažu "konačno ćemo dobiti stabilnu vladu". Ja bih dodao potpuno klerofašističku. To se i očekivalo od Demokrata od prvog dana.

Tek tako

Kako ce sad da tivare Uru i frontovci i demokrate da bi izazvali bijes kod njihovih glasaca ne bi li ura podlegla pritiscima.

delboj

Iscenirano se svadjaju. Da povrate URI rejting kod crnogorskih glasaca poslije napada i agresije na Cetinje. Necemo zaboraviti, ne.

kvaziptrit

@delboj oni rejting ne mogu nikad više povratiti,. mogu samo obezbijediti miran život distancom i bježanjem od klerofašista ili se utopit sa njima kad krene otvaranje čepa. i to će najprije uradit, ura skupina nesposobnih zavijenih u neki patriotizam a svaki liže d... joanikiju. patriote URa ahahah

Oscar

ovo kao da je pisao sveto marović, izaziva mučninu....a vi demokrate ćete odlučiti ko je expert za šta....."za dobrobit hrađana..." "....vladu joja će moći da odgovori izazovima..." eto vas izazivaju svaki dan, a najveći izazov je uzimanje reketa.....

metastazira

ahahha neka ih gaze. ionajo su to skupina slabih i ja...nih ljudi bez ikakve kičme željni nečega što nikad ne bi uspjeli da im se nije posrećilo. inače bi davno oborili, ali ne smiju i treva kredite vratiti, ćeraćemo ih zajedno sa klerofašistima, URA je kancer ovog društva.