22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

MANS: Đukanovići osnovali trastove i kompanije na ofšor destinacijama

Autor: Antena M

  • viber

Naroz

A zato je MANS u kliničkoj smrti evo godinu dana, rudarili su po Panami. :) Pa to van ništa ne dokazuje, posebno taj "račun za vodu". I Željko Ivanović ima ofšor firmu na Panami, ako je u skladu sa tamošnjim zakonima onda je OK.

Vanja

Ko moze reci da je iznenadjen? To sto je zasluzan za stvaranje samostalne drzave CG i njen ulazak u EU ne moze biti alibi za mutne poslove.

Jocko

Mozete li nam objasniti o kakvom se poslivima radi?

Jocko

Ne znam jesam li vise sokiran ili fasciniran.A bjeste...

roki

Vanja daj nesto izbacite da kao neko muva iz neke stranke na vlasti. Ovako je mnogo providno. Smeje vam se kulturan svet.

PODGORICANIN

Kada ce Calovic-Markovic da ispita diplomu Markovića kako su prenijeli mediji , koji je polozio vecinu ispita i diplomirao u jednom danu! prljavi ves treba poceti cistiti prvo u svojoj kuci!

Bajo

A šta bi sa ogromnom zemljom koju je po istrazivanju MANSA otudjio bagerista i gradonacelnik Budve ? Sta bi sa diplomom Vanjinog muza . Otkri li se kako je Vanja dobila stan ? Kako joj je otac penzioner postao predsjednik Stomatoloske komore . Uz dodatni prihod od 1600 e . Tuzba je vec 3-4 godine sakrivena u sudu . Njemu prosao mandat , a pare u dzep . O svemu cuti Vanja .

Aleksandar

Što bi se reklo - Tvorac države i čuvar njenog poštenja. Otuda pronalaženje neprijatelja gde ih nema. Posebno ih nema u Srbiji, gde pola Crne Gore, a možda i više ima rodjake i prijatelje. Sem kasabe na Cetinju. A i kod nas je za plakanje. Gložimo se a oni broje lovu. Ajd u zdravlje.

Bajo

Nadje li se neki račun , ugovor , novac , ulaganje , vlasnistvo . Firmu moze osnovati svaki gradjanin na kugli zemaljskoj . Da li u svemu ovome ima nesto sto je protiv zakonito to je jedino i osnovno pitanje !!! Hoce li Ćalovicka na to odgovoriti ???

Miloš Banićević

@Aleksandar Šta ti čoveče lupetaš!

Bajo

Da li je ovdje nadjen i jedan jedini euro . o kojoj lovi pricas . ima li racuna ima li na racunu novca . Da li je preko racuna prosao ijedan cent . Ovo je prica unazad dvije godine . Sad je ponavljaju da bi lakse URA usla u Vučićevu Vladu u CG . Osim ako ne mislis da se Krivokapic nesto pita .

Katunjanin

E vise ljudskosti i ljudi ,izgleda , ima u toj "kasabi" no u cijeloj Srbiji .A kod takvih 80% prijatelja ,ne trebaju nam drugi neprijatelji ...

PODGORIČANIN

I GDJE JE PROTIVZAKONITO IMATI FIRMU U INOSTRANSTVU. KOLIKO ZNAM, SADASNJEG PREMIJERA ĐECA TRGUJU LJEKOVIMA PA NE DIZETE FRKU! KAKO ZNAMO ĐUKANOVIĆ , BLAZA NIKAD NIJE ZAPOSLJAVAO NA DIREKTORSKA MJESTA FIRMI ĐE SU PLATE ASTRONOMSKE KAO STO RADE DF, DEMOKRATE I URA? ĐE SU RADULOVIĆ , JELUŠIĆKA I OSTALI POSLANICI ZAPOSLJAVALI PO DUBINI ? KAZITE KOJE JE ZAKONE PREKRSIO STO JE NAPRAVIO FIRMU U INOSTRANSTVO , I KOLIKI OBRT JE TA FIRMA IMALA OD KAD JE NSPRAVLJENA DO DANAS.

CG1

I posle svih, bezbrojnih Laži, ćalović i ovaj njen potrčko milovac nastavljaju istim tempom da lažu javnost. Ko nema obraza i morala to mu nije problem...