9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Ambasada SAD ne razumije kako zločinac ima prostor da promoviše oslobađanje ubice premijera

Izvor: VoA

Autor: Antena M

  • viber

Vuk

A što se isčudjavaju? Pa jel ova vaša ambasadorka ovdje uveliko se družila i dogovarala vladu CG sa onima koji su za iste te zločince rekli da su heroji a za premijera postavili čovjeka koji je dočekivao osudjenog teroristu i nama ga promovisala kao demokrackog lidera a on za nas da smo teroristi.

Tajfun

Puna je Crna Gora Vasiljkivica,svi koji su ono uradil na Cetinju 4 i 5 septembra,od Premijera komandnog kadra i izvrsilaca su Crnogorski Vasiljkovici,jos su od novca istih onih sto su gumenim mecima ,sok bombama i suzvcem zasipani,ekspresno nagradjeni.

Boka

Nas koji znamo kako stvari funkcionišu ovo ni malo ne čudi. Vi kao da ne shvatate o čemu se radi, Vučić je samo nastavio politiku Miloševića, na početku se malo maskirao. Sad otvoreno priča o " Srpskom Svetu", a samo budala ne shvata što to znači.

Nikola

Jedino ko sme nešto pošteno da kaže na ovom Balkanskom prostoru je KOMENTATOR. Ostali,novinari,urednici ,zvaničnici igraju se zamenama teza.Ova tri komentara su dovoljna zamena za članak. Pametnom dosta.