10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Al' je Dragan ali su mađije?

Autor: Antena M

  • viber

CG1

Ovaj nepomenik od "akademika" nije vrijedan komentara. Svaka čast g. Čirgiću, ali uzalud, gluvome šapući, ćoravom namiguj isto se fata. Obo nije CANU već sANU.....

Ima nešto trulo

SajtCANU:"Kao najviša naučna i umjetnička ustanova u CG, od posebnog nacionalnog i državnog interesa, Akademija: njeguje, unapređuje i podstiče umjetničku djelatnost, afirmiše duhovnu i nacionalnu tradiciju CG i svojim djelovanjem doprinosi ukupnom napretku države".a precednik veli mir je naša ćutnj

Misko

Svaka ast Adnane. Britko i duhovito. Duhovito ka djelovanje akademije.

Misko

Moj Adnane sve gore navedeno je tacno i razarajuce za crnogorski narod,ali isto znamo da je postavljen za celnika akademije za vrijeme prosle vlasti,isto znamo da ga 'on' licno postavio ka predsjednik drzave,sto je zalosno ali istinito!

Milena

Obicni trgovci,a kakav je doprinos nauci dat od strane vecine akademika,cast izuzecima,je presmijesno,uzviseni akademici ponasaju se oprezno da ne ugroze benefite,ili,poput SANU,podrze ideje koje drustvo vode u sunovrat,opet,uz izvinjene pojedinim casnim clanovima CANU.

Mina

Bravo, prava pitanja, na koja, nazalost, znamo odgovore.

postavi ga Dps

Milaš ga postavi. To svi prećutkuju.

Danu ponos

Dok je akademija Danu ponos, Canu je metiljavo društvo koje ne interesuje Crna Gora. Čak i oni koji su crnogorstvovali ka Jevrem odreče se Danu, da bi imao finansijsku apanažu. Canovci kao da žive u nekoj nevažnoj državi, ali su puni ka brod- što ima da kaže ova omladina.

niko pozitivno

Nevjerovatno. Niko, baš niko da ima pozitivno mišljenje o predsjedniku Canu, Vukčeviću. I kako će, kad nema djela , nema čime će pred nauku. Čak i ta njegova prosrpska stranka ima loše mišljenje o njemu.

Onaj drugi

Osnivaćemo Akademiju nauka i umjetnosti Crne Gore (ANUCG). canu čemo raspustiti! canu, ovaj prepredeni vukčević (namjerno sa malim slovima) i ostala "akademska" bulumenta treba biti na stubu srama kao kolaboracionisti, plaćenici i saradnici (rijetko ko iz nehata) okupatora, i to imenom, prezimenom

maksim

Tacno je da je da je sadasnji sunovrat prpremljen u toku bivse vlasti. Jer forsiranje intelektualnih kreatura poput D. K. Vukcevica nije se moglo izroditi niusto drugo do u to da Crnu Goru srusi svetosavska falanga. O stanju duha nase akademske zajednice svjedoci cinjenica da su akademici S. Jelusic, N. Vukovic, D. Radonjic, N. Martinovic koji u nesto pristojnijim sredinsma ne bi mogli biti ni bibliotekari u Akademiji

GRAĐANSKI

1. Ka i vazda - sjajan tekst sjajnog Crnogorca i intelektualca gospodina Adnana Čirgića; 2. G-dine Čirgiću, ipak jedna primjedba - nije "pređe", no je: "... čim CANU dogodine PRIJEĐE u novu zgradu." 3. Za ovo spominjanje nesretnjega Siniše P. Jelušića (inače, bivšega katolika) - svakoja Vam čast!

GRAĐANSKI

1. Ka i vazda - sjajan tekst sjajnog Crnogorca i intelektualca gospodina Adnana Čirgića; 2. G-dine Čirgiću, ipak jedna primjedba - nije "pređe", no je: "... čim CANU dogodine PRIJEĐE u novu zgradu." 3. Za ovo spominjanje nesretnjega Siniše P. Jelušića (inače, bivšega katolika) - svakoja Vam čast! Teke on je "naučni" i(n)san mimo i(n)sana!