15 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Vrijednosno svrstavanje ili propast građanske Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Neutralan

Jednostavno receno oni hoce da izazovu rat tome teze da nasilu uspostave poredak kojem teze Postavlja se pitanje zasto nisu vec poceli odgovor je zato sto je Crna Gora clanica NATA koji moze hermeticki zatvorit granice i onda bi Cetnici koji su udarna saka Vucica i Crkve Srbije Povukli Macka za re

Terra nova

@Neutralan, ta bagra četnička razumije samo silu i samo tako se može uklonit taj zarazni uticaj stranih popova u Crnoj Gori, koji prijeti već 30 godina i koji su najzad uspjeli da poremete ono što je najbolje bilo u Crnoj Gori, a to je bio taj sklad medju narodom i konfesijama u CG.

Boka

Užas što radi vrh srpske politike zajedno sa crkvom Srbije. Preko svetosavlja mlade vrbuju a onda im "peru mozgove" uče ih mržnjom i netolerancijom, lažima i mitovima... To nema veze sa Hristovim učenjem.

Terra nova

Nijesu Zenga i društvo digli repicu zbog ove vlasti, koja jeste pročetnički orijentisana, nego zbog uticaja Amfilohija i popova Crkve Srbije, koja evo 30 godina propagira četničku ideologiju u Crnoj Gori. I ova jado vlada je produkt te strane crkve.

POSGORICANIN

Ovo je odlika DF i Demokrata, a najviše je kriva URA koja ove koji su ovakvi drze na vlast. koliko li su dobili novca ovi iz URE da ovo sve precutuju.

Marina

@POSGORICANIN URA ne samo da ih drzi na vlasti nego ih je DOVELA NA VLAST!!!

Tajfun

Ženga je jedan od Ristovih vojnika,koje je stvorio u CG poslednjih 30 god.Ima ih mnogo više samo djeluju iz sjenke,Crnogorsko društvo će u narednom periodu,imati velikih problema sa ovim Velikospskim,Četničkim ideolozima.

Dritanovi saradnic

Srp. svet kaže , ne postoje Crnogorci, Bošnjaci ,Hrvati, Makedonci. Prema tome Dritan po tome vlada

BELVEDER

Ne pada snijeg da pokrije brijeg..... Neka ih, neka se u svakoj crnogorskoj opštini pokažu štakori srpske crkve u CG. Njima će se prvma polomiti kosti kad četnici uskoro tresnu sa vlasti!!!

Sta ce četnici po Crnoj Gori?

Sta rade četnici sa kokardama po Crnoj Gori?

Bosanac

Ako dopustite stvaranje republike srpske u Crnoj Gori gotovi ste, to će vam zagorčati život koji se riječima opisati ne može. To bi bio definitivni kraj crnogorske države i Crnogoraca kao nacije. Trenutno imate sreću što ste članica NATO-a, u suprotnom vi bi već bili gotovi.

Odgovor

@Bosanac tako je moramo da se izborimo za Suverenu Crnu Goru inače poklopise nas četnici!

Gomila četnika u CG!

Zastrašujući prizor, četnici u četničkim odijelima! Mislite li jadni nebi li da ćete za plašiti GRADJANSKU CRNU GORU? Nećete budite sigurni ima nas dosta da sačuvamo tekovine Antifašističke Crne Gore! SMRT FAŠIZMU! SLOBODA NARODU!

Marina

@Gomila četnika u CG! Treba ih samo brizljivo ARHIVIRATI (slikati ih i zapisati im imena) za vrijeme koje dolazi. Da se ovo nije desilo CG svi ti pacovi bi i dalje bili u svojim jazbinama.Dobro je sto konacno izlaze na svjetlost dana,ne razmisljajuci o danu poslije pada njihovih ideologa!