17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Imamo dva rješenja koja preferiramo više nego manjinsku Vladu

Autor: Antena M

  • viber

Darna

Koja komedija! Crnogorski politicari traze od zapadnih partnera da ne dozvole Milu da se kandiduje??? Pa zar je dotle doslo? Plase ga se i 2023???? Koje ponizavanje.

KakoJe

@Darna frka je jer vide da mu podrska nije opala no se podigla. Prekukali su na izbore u NK “ko glasa DPS vise ko su ovi ljudi” itd, misleci na onih 40posto. I kontaju da im je on najveca prijetnja. Misle kad njega maknu da su pokorili CG. Al se grdno varaju

Odgovor

@KakoJe u Nikšiću su na izborima pobijedile Srpske partije uz pomoć dosljaka iz Republike Srpske i Srbije!Tužno je za GRADJANE Antifašističkog Nikšića,sta dočekase! Ali nadamo se da ce proći brzo!

Ljiljana

Ovako izgleda i ovako govori neko ko ima APSOLUTNO NEUPITAN POLITICKI I DRZAVNICKI AUTORITET!!! Sva podrska gospodinu Djukanovicu.

Odluka je važna

Gradjani Crne Gore da razmisle dobro da li ćemo ići EVROPSKIM PUTEM ILI NE? Opet Gradjani će odlučiti šta je dobro za njihovu budućnost??? Ili će biti NAŠA NEZAVISNA DRŽAVA CRNA GORA ILI NEĆE BITI VISE NEZAVISNA! Opet Gradjani treba da odluče! Predsjednik je dobro objasnio!!!!!!!!!! Upamet se!

Sve je rečeno

Sad znamo na čemu smo! Predsjednik je sve lijepo objasnio! Ne dozvolimo da nam država bude ne jedinstvena nego sve vjere i nacije zajedno za Evropsku Crnu Goru!

Mora narod da se pita!

Ili će država naša biti Evropska ili će nestati i odleprsati pod plaštom lažnim drugih država koje jedva čekaju da se domognu naše majke, rodne kuće,našeg kamena,mora i plavoga neba! Volimo našu kuću i dvorište i čuvajmo ga za našu djecu! Odluka je na narodu a mi smo narod! Da je Vječna Crna Gora!

Srce kuca za Crnu Goru

Voljena ZEMLJO koja si me othranila,školovala,djeci mojoj dala znanje,istoriju da se pamti da je zemlja naša o davnina bila ZLATNA CRNOGORSKA VILA! VOLIMO TE CRNA GORO! CUVACEMO sve staze i puteve naše zemlje ponosne! Ko pogazi datu riječ nema kod nas oprosta!

Nikšić

Velika Podrška Predsjedniku Milu Djukanovicu!

JF

Citam puno razlictih komentara o situaciji i dogadjajima na drugim portalima kao rtcg, vijesti...i moj utisak je da 70% onih gradjana koji pisu ne bi razumjeli ovo o cemu Milo govori. Toliko mrznje,zavisti, zlobe i zatrovanosti crkvenom istinom u ljudima! Iako sam ateista molim boga da onih ostalih par stotina hiljda normalnih gradjana primi k znanju Milovu poruku. U ovom trenutku bez Mila ode seve u nepovrat.

Odgovor

@JFu pravu si ne razumiju da poruka vazi za budućnost našu i naših porodica poruka da ćemo ili biti svoji na svome ili 100 posto tačno rečeno kolonija dr država! Pa narod neka odluci ili će biti poslušnik TUDJIH država ili će BITI UVIJEK SVOJ GAZDA U SVOJOJ DRŽAVI!

Razum

Koliko samo malo treba razuma kod svih nas da, shvatimo da se odlučuje naša SUDBINA! Toliko mržnje po dr portalima i zlobe i pakosti samo zato da se razbije CRNA GORA KAO EVROPSKA DRŽAVA! Pa ne radi se više ovdje samo o Milu DJ već on poručuje sta nas čeka ako ne budemo Sačuvali Nezavisnu CG?Raspad

Vječna Crna Gora

Ovaj tekst koji čitamo govori Gradjanima svih vjera da ćemo NESTATI KAO DRŽAVA CRNA GORA AKO BUDEMO VISE POŠTOVALI TUDJE PARTIJE OD SUVERENIH AKO BUDEMO ĆUTALI!BIĆE KRAJ NAŠE SAMOSTALNOSTI I BIĆEMO MIRNI KO BUBICE KADA NAS PREUZME TUDJA DRŽAVA! NEMA VISE STA DA SE PRIČA,OVO JE PRAVA ISTINA O BUDUĆNO

Otreznjenje

Ja kao Gradjanin Crne Gore želim da se otrijeznim i želim da se sačuva pravo obrazovanje za moju i svu djecu svih vjera i nacija! OCU da živim u svojoj državi dje sam rođen i da čuvam grobove mojih predaka da čuvam moje komšije od zla i nepravde koja nas je snašla! NEMOZEMO više ovo da trpimo!