24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović o Otvorenom Balkanu: Ideja loše komunicirana, ako objasnite građanima da neće čekati na granicima percepcija se mijenja

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Đoko Orlandić

Malo, malo pa Abazović trkne do Tirane i Skoplja. Po meni, boravci u ta dva grada su "maske" za susrete u "sigurnim kućama" sa mentorima.

montenegrina

Znaci angazovan od Vucica da radi na ovoj ideji koja iskljucuje pristupanje Evropskoj uniji.Da objasni gradjanima da nece cekati na granicama po Balkanu,zar to nije veliko dostignuce?Odavno ovaj pajac radi na uspostavljanju "srpskog sveta" i jacanju Vuciceve velike Srbije a sve sa punim ustima Evrope.Zasto bas sad Abazovic aktuelizuje prelazak Crne Gore na kurs Otvorenog Balkana?Za koga radi ovaj covjek?

Javor

Sta kaze ovaj FLAUMER - sto na njemackom znaći cetka za skidanje prašine. Koga ćeš ti još uvjeriti z podle i zke namjere A. Vučića koji bira laksi put za ostvarenje velje Srbije.

mb

Trojanski konj od prvog dana! Al koliko preko 21 je uzeo????? Hmmmm

Boka

Ovo je tako providno da je u pitanju žellja da Rama i Vučić ovaj region podjela na pola. Referendum pa neka građani kažu što misle. Ovo odgovara većim državama od nas jer su ekonimski jače i imaju veću proizvodnju, bukvalno bi svaki euro iz nas izvukli sa ovakvim "Otvorenim Balkanom".

Branko

Građani Crne Gore ne žele da budu u bilo kakvoj uniji sa Vučićem koji ne skriva namjere na otvoreno uništava Crnu Goru na svim poljima. Sve je ovo providna uvertira Srpskog sveta, želi Vučić da nas napravi zavisne od Srbije, a to što neću čekad na granici 15 minuta je smiješna prednost. NE i NE!

Janlo

Stigli novi zahtjevi iz Bgd...a vjerni vojnik se bacio na posao. Bitno je da se ne ceka na granicu sa EU..a za region je nebitno Dritko.

Znao sam da ovo slijedi

Ocekivano, sad gura Vučićevu prvu fazu ujedinjenja srpskog sveta. KUPLJEN 100%

Deadpool

Dritane Abazoviću, tvoje ime će ostati zapisano crnim slovima na spomen ploči crnogorskih izdajnika, i za sramotu našem prijeteljskom albanskom narodu.