15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Banović: Nema koalicije sa onima koji negiraju Crnogorce ili koji su za to da se oduzme Prijestonici vlasništvo nad Cetinjskim manastirom

Izvor: RTCG

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

šaro

SDP je zaslužio da upravlja Cetinjem i Crnom Gorom, da je sreće. Razmislite, nije teško. DPS je dosta vladao- znamo kako. Pokazao je na Cetinju kako ne treba. Stavite se na čelu i pokažite svima-kako treba.

Legenda

@šaro samo ne sa urom i demokratama nikako

šaro

@Legenda. Ako ne sa urom i demokratima, onda jedino sa dps- om. Milo je razbio sdp, potkupio Brajovića isto je uradio da liberalnim savezom. Nema što da slavi front, Cetinje nikad neće biti njihovo. Hoćemo jaki sdp, sa starom gardom i liberalima i urom,tako mora.

Bajo

Ma neka upravlja , nije problem . Vec sa kim zajedno da upravlja .

Bnk

Samo da ne bude kao u Tivtu i Budvi, Kotoru,Kolašinu.

Đoko Orlandić

Banović govori u "šiframa". Govori o oduzimanju Cetinjskog manastira. Prelazi preko činjenice da je Abazović Zakonom oduzeo kompletno istorijsko sakralno blago CG. U tome mu je prevarom pomogao Adžić. Ostaće zapisano da je Abazović kazao "to ću ja za 10 minuta riješiti". I predade SPC sve što je CG

MNE

Što ti to znači grupa mladih ljudi Banoviću ! Oni su ti sa Draginjom i Konjevićem donijeli pobjedu na Cetinje. I ti si poprimio DPS - ov način komunikacije . Ni ti ni Krivokapić !

Legenda

@MNE To znači ne sa UROM i demokratska ljigavcima

JF

A koje su to partije na Cetinje koje negiraju crnogorce ....? Opet mutljavine i gluposti . Umjesto da ponudite DPSu sa jasnim zashtjevima vi sada dovodite u pitanju dogovore na drzavnom nivou oko koalicija. Ovo je zemlja cuda. Ajde Konjevicu i Draginj reagujte i dosta gluposti.

Hurem

Samo da ne bude ka u Budvi Tivtu........Ja SDP pomalo i krivim za ovo sto nam se desava jer pamtim Krivokapica i njegovo priklanjanje DF .....

Legenda

Banoviću sa sodom starim liberalima,i lscg sa njima se dogovorite,vi uzmite što mislite,a sa urom i sa demokratska nebi trebala ni pričati.Vi ste zaslužili poštovanje al nemojte ni pokušati sa ove 2 stranke.Pa što su uradili 4 i petog.Vidite sami

Katunjanin

Najbolje rjesenje : Suverenisticki blok ,bez obzira koliko je koja partija osvojila mandata , osvojene mandate ravnopravno podijeliti izmedju sebe. To ce dati sigurnost gradjanima i ojacati suvereniste ,a izdajnicima prepustiti da zimus ciste snijeg oko parlamenta a na proljece nek prte !!!

Maks

Tacno je da je SDP patriocka partija Crne Gore ali nece valjda dozvoliti da Seselj i ostali proslavljaju veliki izborni rezultat SDP na Cetinje.

Orlov krš

Zanimljivo je kako se na svaki glas iz SDP-a jave kritičari sa nekom primjedbom,i kad nema osnova za to! Da se tako reagovalo na postupke DPS -a druge bi nam ptice pjevale i ne bi bili tu đesmo! Primjer:Za čije vladavine su crkve i manastiri knjiženi na okupatorsku crkvu?

Legenda

@Orlov krš 1918 je godina koja je kriva za to.A tek od 2006 se može računati.Jaks je srpska svijest i četnička u Crnoj Gori.Bili su prikriveni u Titovom vremenu.