20 °

max 24 ° / min 16 °

Subota

10.06.

24° / 16°

Nedjelja

11.06.

23° / 17°

Ponedjeljak

12.06.

24° / 16°

Utorak

13.06.

24° / 14°

Srijeda

14.06.

22° / 17°

Četvrtak

15.06.

21° / 17°

Petak

16.06.

24° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Mićović smijenio sveštenika Mitrovića, brata ministra

Autor: Antena M

  • viber

Popovi ali ne originalni!

Popovi od kojih je jedan po struci ekonomista a ovaj drugi umjetnik_slikar! Bože mili čuda velikoga! Jeli ova san ili java sta se radi sa popovima po Crnoj Gori? Nestadise oni naši dobri pravi popovi Crnogorski,koji su dostojni i skromni,Bogu predani! Satjerali su ih ovakvi likovi u ćošak!Sramota!

@@@@

A jesu li zavrsili likovnu akademiju i ekonomiju ili su nesvrseni studenti kao Micovic.

Vbnk

@@@@@ Oni kad ne mogu da završe fakultet odu u popove. Lagan posao, nema sjekiracije, sigurna para. Što će im teološko obrazovanje?

POVRATICEMO CPC!

SVI KOJI VOLE ISTINSKI CRNU GORU DA UČESTVUJU DONACIJAMA DA CPC MOZE DA PROŠIRI CG CRKVE I DA MOGU DOSTOJNO ŽIVJETI POPOVI! SVI ZA POVRATAK CRNOGORSKE CRKVE! POVRATAK DOSTOJNIH POPOVA CPC U SVOJOJ DRŽAVI A NE TUDJOJ! CG JE NAŠA DRŽAVA A NE TUDJA! ŽIVJELI CRNOGORCI 100 GOD!

organizacija

Nevažno šta su završili za njihov posao. To je organizovana kriminalna grupa a za to su potrebne vještine, ne obrazovanje.

Dje je pravda?

Našu CPC neće da priznaju a postojala je! I postoji i sad ali joj NEDAJU da opstane i sikaniraju je!Svaka država diljem svijeta čuva Matičnu Crkvu a dr crkve uvažava i poštuje! Kod je nametnuta SPC! Dje ce ići narod Crnogorske vjere da se moli?Crna Gora mora da se izbori za povratak svoje CPC!

milica

@Dje je pravda? crnogorski narod će ići dje je vazda išao...hoću reći oni što nijesu uvodili konje u crkve poslije rata...e potomci tih i takvih sada svojataju Hramove.

da_cutiš

@milica, Konji su ušli u crnogorske hramove 1918. Da su ušli popovi bili bi vjerni Hristu, a ne bi ni ušli nasilno. A to što pominješ konje nakon II svj. rata, dobro bi bilo da te pitamo ko je tada stolovao u crnogorskim hramovina, i ko je ugostio Birolija u Ostrogu? Slava i milost Ostrogu!

Dukljanin 1918

@Dje je pravda? Koja je to „crnogorska vjera" mrco? Izmisljamo li to novu vjeru jadan?

biblion

@Dukljanin 1918 A koja je to "srpska vjera", znaš li? Ne postoji takođe. No, ti dobro znaš da je POSTOJALA I DA POSTOJI Crnogorska pravoslavna crkva, Crkva pravoslavnih Crnogoraca. To je ta vjera, vjera Crnogorske pravoslavne crkve u Hrista!!! Vjera Crnogoraca preko svoje CPC u Hrista!!!

Naroz

To je potpuno pogrešno kadriranje. Šćepanovića je trebalo postaviti na mjesto Deja Savićevića, jer je uspješno osveštao fudbalski teren OFK Titograda, koji je doduše idući dan izgubio od Jezera i ispao iz lige... Ali to nije bilo do terena, nego zbog pogrešne taktike, koja nije bila osveštana.