7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

U ime crkve i divnoga naroda!?

Autor: Antena M

  • viber

Misko

Prvi put da sud ne uvazi zdravstveno stanje jedne strane. Ovo prvi put cujem.

Branka

Crkva srbije je odavno država u "državi" jer su joj to omogućili Milo Đukanović i Filip Vujanović. I 90% članova DPS koji sebe vide kao srbe što pokazuje gradonačelnik Pljevalja, gradonačelnica Danilovgrada i mnogi drugi. Ta crkva niđe nije registrovana u CG i ne plaća nikakve poreze a o svemu odluč

Petar

Kakvo neviđeno bahaćenje. Ne daj se, Radomane!

Anthropos

Tužite ih sudu u Strazburu. Pravo i pravda su na vašoj strani. A da smo robovi etnofiletističke okupatorske Crkve Srbije (SPC) to je odavno jasno. Ako CG ne ukroti svetosavsku Crkvu i dovede je "k poznaniju prava" ode nam CG?

Bodin

U 2022. godini sistem vrijednosti u Crnoj Gori je izgubljen. Potonuli smo do samoga dna, sve se u državi potpuno raspada, a nama svetosavski fanatici vedre i oblače sudbinom. Diži se crnogorski narode, zbaci okove sa sebe!

Pingvin

Uzasna i neoprostiva nepravda! Porazno je u kakvoj drzavi zivimo. Pravda je spora ali dostizna i sigurna sam da ce se rad i trud ova dva divna gospodina isplatiti i vrednovati jer sto su oni uradili za crnogorsku kulturu niko nije. Drzim fige da izadjete iz ovoga zla!

Posmatrac

Velikosrpska diktatura kao u vrijeme šestojanuarske diktature kralja Aleksandra.

Pastrovic

Nazalost sve je ovo istina. A ovakvih istina u Crnoj nam Gori danas a I juce je bilo previse. Sjutra ako izadjemo iz lavirinta neizvjesne nam proslosti zbog mijesanja baba I zaba I zamjena teza svake vrste treba ljubomorno cuvati osvojenu slobodu I biti zahvalan ljudima koji danas trpe zbog svog sta

Micko

Obicno se ponavljanje ociglednog smatra losom formom, medjutim, u ovom slucaju je to izgleda neophodno. Iz ovog potresnog clanka naprosto bazdi nase pravosudje, jedna prava tamna jama korupcije, stvorena od znamo vec kog. Crkva takve koristi jer zna da moze.