21 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MVP: Konflikt i eventualno pitanje sujete nikako nije trebalo da prevazilaze naše granice

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Volim te zeleno

Ovo je sramota za državu, ali je ista sramota da je premijer Krivokapić a Vi ministar vanjskih poslova! Zaboravili ste šta ste radili vašim koligama, vrsnim diplomatama, Vi drugorazredni činovnik u ambasadi. Kako ste sijali, tako žanjete! Karma!

Bajo

Radulovicu . Kad su tebe postavili tu dje si ( a zaposlio te Roćen ) rekao si da si srecan sto si dio prve demokratske vlade. Do tada i valjda radio sa nedemokratsku , gdje si zaposlen preko protekcije. Kad si smjenjivao nase najbolje i najuspjesnije ambasadore to nije " ostalo u kuci " nego si trubio na sva zvona , a tvoje bruke su stizale i do Bundestaga gdje su Njemci govorili da je ambasadorka koju smjenjujes jedna od najboljih u Njemackoj .

montenegrina

Prelazilo je itekako granice nase drzave kada je isto ovo ministarstvo brukalo naše ambasadore i nasu drzavu pred svijetom nesvskidasnjim pozivima na konsultacije,kojih nikad nije bilo,i sramnim postupcima nezapamcenim u diplomatiji ,vracanja ambasadora u zemlju.To je radila ova vlada,ministar nije bio protiv!!Lose pocelo,loše ce se i zavrsiti po njihov i nas kredibilitet u svijetu.

Bajp

Pa si se prepucavao sa ambasadorom i ministom Vlahovicem koji je kroz opor humor pokusao da te nauci elementarnim stvarima . Ambasador i ministar Kaludjerovic je cio radni vjek proveo u diplomatiju ( mnogo vise iskustva nego ti godina ) .I sa njim si se prepirao preko novina a pokusao je da te nauci azbuci diplomatije . Pa si vratio puno diplomata i drzao ih u Podgoricu . U mnogim drzavama nemamo ambasadore jer ste predlagali idiote .

Bajo

Persona non gratis !? - V.Bozovic vam se jos uvjek predstavlja kao ambasador Srbije u Crnog Gori a ti jedva da zucnes . Zasto mu zbog laznog predstavljanja ne napisete tuzbu ili ne zabranite ulazak u zemlju . Eto moj Radulovicu . I na kraju od četnika i pjanoga Krivog dozivljavas da te vracaju i mršikaju . Pa se pitaj da li si zasluzio .!!!!