10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Seanse kod Porfirija-Prla Perića: Crkva Srbije objavila spisak političara iz CG koji su mu dolazili prethodnih dana

Autor: Antena M

  • viber

Vanja

Ovo je da ne znas da li da se smijes, ili da places. A da cirkus bude potpun, dosao i ministar poljoprivrede kod popa?! Otvori se zemljo, da svi skupa propadnemo u tebe.

ImenaMoga

@Vanja , istina! ne znaš jel' bi plako ili se smijao. Primjećujem da tamo nije išao ni jedan - Crnogorac. Ovi su - instant .

ZORO

A gospođa Branka Bošnjak ni ne trepnu dok je u kameru izjavljivaila da je Medo privatnim poslom putovao u Beograd.

Orlov krš

Al je đavo,ali su mađije,ali nešto teže od oboje?

Branka

@Orlov krš mesčini da je sve troje i da nas je đavo ponio sa sve ovom našom nesretnom državom. Ovo se više ne može čitat a kamo li živjet.

Orlov krš

@Branka evo reče Đukanović da smo uspjeli da odbijemo napad velikosrpskog nacionalizma,meni se baš ne čini da je tako i mislim da nam borba tek predstoji!

Branka

@Orlov krš E i ja sam ćorava kad oba oka jer ne vidim kad, đe i kako a ni ko je odbio taj napad. Velikosrpski nacionalizam nam je u svakoj pori društva i države. Izgleda da predśednik od drveća ne vidi šumu a i ne pominje više odbranu iz šume.

Orlov krš

@Branka evo Đukanović reče da je DPS doprinio demokratizaciji društva,a i da su odbili velikosrpski napad,samo izgleda to vi i ja i mnogi drugi ne vidimo!Dobro je što oni razmišljaju samo kako će se vratiti na pozicije od 30.avgusta,a za drugo ćemo lako!

Branka

@Orlov krš Eto tako. Ne smijemo vjerovat svojim očima no onome što kažu i jedni i drugi. Ja ne umijem da čitam između redova, kako mi napisa neko kad sam kritikovala kozmetičke reforme DPS-a. A evo i ne vidim dobro. Tako da me đavo ponese ka i ovu državu, Vašu i moju. I drugih koji je vole i poštuju

@@@@

Taman kad pomislite da ste dotakli dno ono se pomjeri i vi padate dublje i dublje.CG je sredinom 19 vijeka razdvojila Crkvu i drzavu a ovi je spojise

DDj

Za ovo postoji samo jedan komentar _pi

D V

Može im se a i država CG plaća troškovnik....idućeg vikenda ako stignu produžiće do kirila i putalja moskovskog.

Mira

I oni koji imaju dobar stomak ne mogu se pohvaliti da nijesu osjetili mucninu ,gledajuci ovaj puzajuci i izdajnicki pohod na Beograd .Patrijarh Srbije Porfirije je ocikledno bio zgadjen ovolikim poltronstvom pa i ih je ispratio ,,kao od ujaka,, i pokazao vise mudrosti od njih

Tajfun

Tesko drzavi u kojoj predstavnici vlasti idu po savjete u bilo koju vjersku zajednicu.Moze li neko da zamisli neku Evropsku drzavu,gdje je glavna tema zadnjih godinu dana,"PODPISIVANJE TEMELJNOG UGOVORA SA JENOM VJRSKOM ZAJEDNICOM".Vratili smo se u 15 vijek.

Admir Bećar

Šta je tu ćudno da pastir prebroji svoje ovce.