20 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Zeković: Audio zapisi ukazuju da je navodno komandant Protivterorističke jedinice počinio krivično djelo

Autor: Mia Zeković

  • viber

Mihailo

Ajde tužioci da vas vidimo sad kako ćete poštovati zakon. U Spuž ovakve.

Generacija

Nisu ni praznici prosli vec su poceli da spijaju jedni druge. A tek su poceli, istina se skriti ne moze. Sto se tice "gospodina" sa snimka, velika je muka na izdajnika zemlje svoje a jos veca kad izdaju priznati mora. Belveder simbol otpora! Gledamo se 09. generalna proba za 21. Mati nismo te dali

veritas

@Generacija , Predlažem centralnu proslavu 21. maja u Podgorici. Crna Gora mora biti vječna! Samostalna, slobodna, evropska. Stop dušmanima!

Bajo

Tužioče. Snimljene razgovore sina Vesne Medenice i ekipe si dobio,čuo , uhapsio te ljude i Vesnu .Ako se dokaze da je sve to tacno i da je krivicno djelo ucinjeno neka i Vesna i bilo ko da je , ide u zatvor . Sad si isto dobio snimke razgovora gdje se jasno cuje da je pocinjeno krivicno djelo.Ako ovaj ne zavrsi u istraznom zatvoru,onda je to apsolutno cist dokaz da Novovicu sudis po nacionalnoj a ne krivicnoj osnovi.Ako ovoga pustis onda moras i Vesnu.Ako Vesnu hapsiš onda moras i ovoga.

PODGORIČANIN

Ovom tekstu fali snimak iz seprembra na kojem se doticni "gospodin" slika sa bratom ispred Cetinjskog manastira , i u tom trenutku mu ptilazi pop i daje mu nesto sto treba da podijeli on sa njegovim???kaze da ima dosta da podijele ??? FALI I TAJ SNIMAK DA BI TEKST BIO POTPUN. ima ga na drustvenim mrezama!!!

Nikola

@Milos Pa momak ocigledno da nisi zdrav mentalno, posto je tebi normalno da kriminalci zovu i pričaju na fon sa komadantom anti-teroristicke jedinice...