10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Da li je Abazović otkrio glavni grad Otvorenog Balkana?

Autor: Antena M

  • viber

JF

Isti osecaj sam imao nekih 80 tih kad sam prvi put desao u London. Mladi seljak i Budve sve mi je bilo ogromno bio sa oduslevljn i lost in space. Tako ovaj iz Ulcinja seljak dosao u BG. Mizerno i ponizavajuce,Dritko izgleda da jos ni shvatio da je on premijer jedne suveräna drzave i daj e on obraz zemlje koju zastupa. Imam osecaj da sve ono od 2006 je nestalo i opet smo paradajz republika za paradajz turste.

Bnml

Stidim se što imamo ovakvog premijera.Bez dostojanstva je baš kao što je bio Krivokapić Zdravko.

Orlov krs

Ovaj izdajnik bez imalo zazora apostrofira Beograd kao glavni regionalni centaur,odakle ce, kako rece ,da se siri dobra energija I po drugim mjestima,misleci vjerovatno I na Crnu Goru!Nece ti ovo proci iako bezstidno sve cinis da Crnu Goru ponizis I potcinis Vucicevom ,,srpskom svetu.''

D V

Ništa on nije otkrio ni spoznao jer njegovi urođeni bolesni isfrustrirani mentalni kolibri sažetak nedozvoljena ništa razumno i racionalno. On je samo jedna podesna tele dirigovana skalamerija bgd patrijaršije i nasleđe ljotićevdke fašističke politike. Ali to nije njegova "mana"već CG drž.sljepilo.

VUKOMITA

BIO I OSTAO MALA BUBASVABA IZ PROVINCIJE, NA RADOST SRPSKOG SVETA...OBURDAJ !!!

montenegrina

Odakle hrabrost ovom čovjeku da tako sigurno nastupa i raspolaže sa Crnom Gorom?Udvara se vlastima u Beogradu tako sto ne dovodi u pitanje da ce Crna Gora pristupiti Otvorenom balkanu i da ce nam Beograd biti glavni grad!Tako ponizno hvali sve i zahvaljuje se tamo gdje treba da trazi izvinjenje!Na koga ili na sta računa Abazovic?Okretanje lista u odnosima skupo ce platiti Crna Gora,ako pristane da kolaboracionisti donose odluke!

Boka

Neće mu to proć koliko god da je rubalja dobio od Vučića, palamudi pravi populista, pi... Ne znam što mi bi da ga glasam.

Javor

Najbolje bi za Dritka bilo, da nas poštedi svog oduševljenja Beogradom te da se tamo preseli, a nas ostavi na miru.