20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vulin: Srbija je organizovana i uređena država, nismo mi Crna Gora

Autor: Mia Zeković

  • viber

BBB

Pođite u Srebrenicu da vam tamo objasne je li bio genocid ! Ponovo vam je neko drugi kriv !!!

Lili

Ocigledno je bilo da vam je bilo naredjeno lepo rece Dritan Ali Vucic nije rekao istinu (izvinjavam se ne upottebljavam rijec "lagati')

Cetinje

Sram nas bilo ko ona ma ovako prica... Jos nas vise sram bilo ko nas predstavlja.... Na sto spade Crna Gora, na zalost.

ZORO

Strašni, opasni ministre, ti na glas reče da je Vučić slagao kad je rekao da ti je naredio, a ne zamolio. To istovremeno znači da je on naredio i maltretiranje građana Crne Gore. Ostalo neću komentarisati, ko će ka ti...

Bajo

Iskopavate li jos one plitke grobove u Batajnici . Ili sta to zavrsili . Ode li Dritanga da tamo polozi cvijece ? Ode li do Kladova da baci vijenac u Dunam . Tamo su isplivavale hladnjace sa zenama i djecom , njegovog naroda . No , je skakao od veselja sto je u Beogradu . Pa onaj blagoteleci pogled u Prku Perića . Uzas koliko nepostovanje samog sebe i drzave . Makar je i igrom rijetkog slucaja - predstavlja .

Djoko Orlandic

Sada se vide, kako rece Abazovic, "istorijske posjete". Sada se vidi da njega Srbija tretira kao dvorsku ludu.

Javor

Srbija je mnogo vise ne uređena nego sto je uređena. A Vulin, je Vučićeva pudlica, koja reaguje na potstrek...

Zeta

E lijepo li je kad čovjek umre , počine ,da ne sluša ove ljudske nule , jer ovi je teže od kancera , e kakav si ....

D V

Jest,.tako ste uređeni da izginuše od ljubomore i zavide samo s.koreja,bjelorusija,afganistan,Sudan i Iran.Ti mirin đače i naci propagatori i ostali kao ti živite u iluzijama i halucinacijama više od 200 g.koji samo izmišljate,prepravljate, negirate,otimate tuđe...do mitomanije. Ništa drugo no PI.

Mikelo

Evo, ovo "šklempavo tetkino" priznaje da je Srbija učestvovala u Srebrenici! Rezolucija o Srebrenici nije rezolucija o Srbiji ali kod ovih genijalaca to je isto. E pa što ste zakuvali sada kusajte.

MNE KO

Nikada vi nećete biti kao Crna Gora ! A uvijek će vam biti kost u grlu . Mali ponosni narod !!!

Oscar

Da mi učinimo jedan potez koji nije antisrbski? E ko to kaže.....pa iskreno svaki naš potez mora biti Antisrbski!! znaš li zašto? Jer ste vi svaki potez činjeli od Mojkovačke Tuđemilske bitke i 1918 i 1922 i 2020 da je anticrnogorski!!!! evo iMakedonci učinješe antisrbski potez prije 55 godina, pa je Vaseljenski Patrijarh rekao da nije to antisrnski raskolnički...Vi ste uvijek u osvajanju komšija, i nevolja je onda...

BELVEDER

Poslanici crnogorske skupštine, na žalost, nisu glasali da je Srbija genicidna zemlja (što ona jeste), već da su pojedinci iz srpskog naroda izvršili genocid u Srebrenici! Srbija je stvatno "uređena" tako da kad predsjednik Srbije vabne kao kera ministra iz vlade kome bi naloge trebalo da daje Premijerka, on skoči i zalaje! Istovremeno Premijerka nije upoznata (kao i Koštunica) šta joj rade ministri. E baš je uređena drugačije od CG.

kotoranka

@BELVEDER , potpuno sam saglasna sa Vasim misljenjem. Upravo sam nesto slicno htjela da napisem. Poslanici su izglasali da je u Srebrenici pocinjen genosid, a ne da je Srbija genocidna drzava. Zna se imenom i prezimenom ko je naredio genocid. I jos nesto gosp. Vucic je predsjednik svi gradjana Srbij