11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Zbog prijetnji: Nikolaidis, Filipović i Zeković podnijeli prijavu policiji

Autor: Antena M

  • viber

Roma

"Nažalost mišljenja smo da ovakvim nastupom premijer Crne Gore samo podstiče i opravdava nasilje prema neistomiščjenicima i kritičarima njegovog upravljanja Crnom Gorom." Tačno. On, koji je uvijek relaksiran i glumi da ga ništa ne dotiče. A znate zašto se ovako ponaša? Pročitajte odlike narcisa.

nenad_mne

@Roma , odrađuje tačno ono što je, nakon izbora, dogovorio preko skaj aplikacije! A tužilaštvo, kao, trpi pritisak!???

Brano Niksic

Gospodo,Vi ste primjer kako se bori za svoju domovinu na Vas nacin. Te p...e nemaju m..a da se potpisu imenom i prezimenom kad su takvi branioci Srpsko-Ruskog fasizma.

Fori53

Ovo je sve dritanovo maslo sve radi da bi unistio drzavu on ko da je popio pamet citavog scjeta pati covjek od kompleksa

Stevan Dž

Puna podrška Filipoviću Nikolaidisu i Zekoviću.....Nijeste sami to znate, dobro je da gube, polako ali sigurno, bitku za njihov polusvijet....a što javno ne zakažu tuču, nego iz fotelje ginu za rusiju i srbijicu....

BMX

Podnosite prijave protiv bagre jer nece ni ovaj "reljaksirani" teror vjecno trajati ! Imenujte javno te "operisane i hakovane" slabice i jadove i izvedite ih iz tame njihovih propalih zivota na svjetlo i obznanite kretene da svi vide i znaju ko su te "junacine"

XXL

Klerofasisticke grupe, udruzenja, zborovi, tvrdosi, zavjetnici, kozaci, nocni vukovi, bajkeri , navijaci kao udarne sturm - naci grupe pod pokroviteljstvom Crkve Srbije , agentura Srbije i Rusije su se toliko osililile zbog straha, precutnog podrzavanja i nemoci institucija da su poceli da prijete..

roki

Podrska braćo, zajedno smo u ovome.

Ja i on

Kome se zali kad i oni isto ovako misle. Zakona za ove nema samo za ove koji žele dobro CG pa makar i ne bili krivi. Baš lele, lele.