13 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović predložio eksperte, Abazović advokate koje je plaćala SPC

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Da je Abazović imao iskren i pošten odnos prema CG u RG bi birao ugledne nezavisne pravnike sa Univerizteta, ili NVO i Udruženja pravnika. Umjesto toga postavio je dva činovnika iz vlade koji zavise od njega. Jedan čak pjeva u Crkvenom horu SPC. Priprema novu prevaru oko TU.

montenegrina

Za ovako ozbiljan,nacionalno važan posao,advokatima crkve Srbije nema mjesta.Tim strucnjaka mora biti nezavistan od politike.Ovako se može uložiti prigovor licne koristi koji imaju advokati u ovom timu.Ovo nije sudski proces.Naročito nema mjesta državnim sekretarima koji su u ovoj vladi ,koja zagovara potpisivanje ugovora.Opet imamo silu i drskost.

Miro

Od Crkve Srbije očekujete nekoga ko poštuje različitost!?! Ma dajte molim Vas, najbolje da pošalju nekoga sa CG zastavom na reveru…

Ana

Ako se crnogorske crkvene nekretnine ne prepišu na SPC, za Dritka nema klinike i 21 milion. Zato se "koprca" da završi posao.

Bajo

E ovo je sustina . I naravno da ce on potpisati Crnu Goru Crkvi Srbije pa makar i svi eksperti dali suprotno misljenje . Jednostavno on ima zadatak da potpise i zaustavi put Crne Gore u EU . Ko to ne vidi taj ili je slijep ili nece da gleda .

Anthropos

Preambula se mora izbrisati! Prije svega, kontinuitet od 1219 (800 godina) pa i prije - zato su i ubacili i "hrišćanstvo" (crkve?) prije 1219 - da bi mogli da nelegalno uknjiže kao svoju imovine sve crkve ili ruševine na teritoriji CG - pa i one prije nastanka Pravoslavlja (Duklja)?

D V

Poslije svega što vidim, nema se više što reć a da to bude više korisno. U svemu ovom tužnom dešavanju po CG državu,istoriju i naciaiju( tako to biva u životu) završni udarac dolazi od onoga od koga ne očekuješ. ps.šteta što u ovom "timu"još nijesu branka milić i dara od jasikovca.