21 °

max 21 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

21° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujović: Ako u timu imate advokata SPC, komentar je suvišan, Abazović čitav proces vodi kao đakon, a ne kao premijer

Autor: Portal Antena M

  • viber

nikad_kraja

Ukoliko sa pozicije premijera Vlade krenete u cilju da završavate druge poslove kao što je u konačnici, Crna Gora kao kolaterala prema Srbiji i Albaniji, tada imate zemlju koja nastupa sa pozicije, ustanovljavanja uslova za pregovore i poštovanje Ustava, potpuno inferiorno i maloumno''Ja ne postojim

milutin

Abazovic radi po diktatu iz Beovrada, sto da ne, kad mu moze bit. Misli,da mu mize bit. Misli Crnogoraca nema jer sute. Ima Abazovicu, a trpe sve dok mogu ali nijesu goveda kako ih tvoja diktatura tretira.

JF

Ako se tri misljenja se ne podudaraju sa preostala tri,onda ne preostaje nista drug nego da ustavni sud da svoj sud oko svega. Ali ako Dritko ipak odluci da potpise kod rezultata 3:3, onda neka racuna na Spuz.

BELVEDER

Vlade će biti nestabilne i padaće brže nego bi trebalo, sve dok se ne ukapira da u CG crkve ne mogu biti mimo Ustava CG! Što se prije to shvati i prema tome i urede odnosi crkava i države CG, biće bolje i državi, a i crkvama. Problem u CG je što samo jedna crkva, SPC, ne želi da bude bolje i državi CG i crkvama, već želi da bude iznad gržave CG, koju i ne priznaje da je država!

MNE KO

O čemu ovi ljudi raspravljaju u suštini ? Postoji li Crna Gora ili ne ? Je li se o tome vodi rasprava ? Ovo je za ne vjerovati !

Dritan Spc

Dritan je član religiozno-terorističkkog klana Spc. Kao strani plaćenik MORA odgovarat.