14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bez ispaljenog metka

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Bravo Bobane. Ali i nama, ne neko, nego sve partije zajedno sjebaše državu. I jebaše i oca i đeda i prađeda i čukunđeda. Sve kosti koje su u grobnicama koje su sad srbijanske. Partije neće pokrenuti nikakve proteste i zato će ovi koji nam sve uzeše dobiti i sledeće izbore. Pa sad prst na čelo.

Orwel

Jedina i nenašminkana ISTINA. Došlismo dotle da se samo u jednom mediju može pročitati: na Anteni M.

Petar

Pleme nase snom mrtvijem spava. Primitivizam, pohlepa, umna i duhovna skucenost su od 1989 postale dominante karateristike javnog zivota i politicke scene. 2006 se imala sansa da se to promjeni ali nije bilo kriticne mase "uzornih", a krtice i korov zaostao od 1918 su vrijedno rovarile.

D V

Tako zbore sinovi Crnogorski.Tako bi i radili ove zadnje dvije godine da nijesu vjerovali kami povjerovali stožeru suverene danas vidimo sve samo nije Suverene cg.1916 kralj je pobjegao i neka je.Bolje bi prošla CG kroz istoriju da ga nije imala onakvog.Danas isto samo što se zove predsjednik.

miki

Svaka vam cast gos.Batricevicu svaka je na svom mjestu i potpuno ste u pravu trebalo je prije potpisivanja tog "posranog ugovora" izvesti narod na ulice sirom CG ko sa kukom ko sa motikom a bodami i sa onim sto svjetla obraz Crnogorcima ako ih ima jos. Nacera se nas partije, popovi i "Dritanga-bitanga" nazalost jedan tz. albanac pokori cijelu CG i umiri lazima sve partije suverenisticke. Đe ste sada iz DPS-a sto nijeste reagovali prije potpisa nije dao Vrh i glava DPS-a.

Anon

@miki nema Albanca u Abazdovića. On je dao besu o načinu glasanja na Vladi pa je to tako lako "zanemario". Djedovi mu se u grobu prevrću.

Ana

Bravo Nemanja, kao i uvijek. Evo umjesto da smo članica EU, oni su nam, zahvaljujući našim voditeljima, naložili ulaz u EU s dozvolama. Tako u HR i dalje ne možete. Možete u Srbiju, BiH, Albaniju i Kosovo. Vidi EU ove litijaške divljake pa ih neće medju sobom. Eto Dritanovog puta u EU.

sasa

svi se mi pitamo dje su? znali su oni i prije izbora vlade da je jedan od uslova potpisivanje temeljnog ugovora. dje je presjednik drzave da da izjavu sto su se dogovorili prije potpisivanja ugovora dje su svi?

D V

Reče stožer "suverene"neki dan"žao mi je što sam politički živ". Mi ostatak CG danas kažemo Žao nam je što smo fizički živi jer živjeti u sramoti gore je od najcrnje smrti Mi potomci hrabrih časnih Crnogoraca od fundine do sutjeske i ljubinog groba od stida u zemlju pripadamo jer ih nijesmo dostojni

Branka

@D V Baš tako. Sve ste napisali kako jeste i kako se ośećamo. I Boban je sve lijepo napisao samo ne vidim kraj ovome poniženju. Ovo je tek početak.

drtianaabaz

@D V .... dobro je ovo jer Abazu ne gine zatvor za veleizdaju zbog ugovora! nije lose sto ga potpisa jer mozda ne bi posa u zatvor tako da ni je sam pomoga da se trsimo od njega... a ugobor nije bitan jer ovakav ne moze da vazi ne samo zbog sadrzaja vec teritorije sto bravi ne znaju dzaba posa

Pero99

@drtianaabaz Lijepo je sanjati ali ne budi naivan, ko je do sad otisao u zatvor a bilo je raznih izdajnika od 89-e naovamo i ko ce to da ga osudi?

MNEJOCA

Nemanja svaka ti je riječ u pisanom tjekstu pamjetna i ljepo opisana ...!!! VJELIKA SRAMOTA za svje nacionalne CRNOGORCE i državu CRNU GORU ...

Crna Gora

Sjajan tekst za početak dana! Nije mi jasno “salonsko” ponašanje DPS-a…nema terenskog rada, nema energije, nema hrabrosti…a kada vidim ko sve sjedi u Skupštini…od 29 poslanika, najmanje 20 je za političku penziju….

VUKOMITA

SRAMNI DPS SA PRESJEDNIKOM NA ČELU...IMPOTENTNO I KUKAVIČKI...BATRICEVICU ZIV I ZDRAV BIO !!!