12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Podmetanje po zadatku

Autor: Antena M

  • viber

Tek tako

Ne.a nista cudno za Lukovica jer je u odlicnim odnosima sa trenutnom vlasću u Tivtu a i suprugu su mu zaposlili .

Libero7

Lukovic kao poslusnik vlasti u gradu tivtu posto su mu zaposlili zenu ,ne pise nista o kreatoru tivatske vlaspi spijunu popu backovicu koji vozi djipove od 150000 e,zaposljava zenu u morsko dobro,brata na aerodrom,to je za tog moralnog patuljka normalno i ne oglasava se.

KF

Pa zar ces zaistinu pustiti da ovo stvarno prodje ovako samo u medijima? Oni te optuzuju ti das povratnu i nikom nista. Logikom zdravog razuma prijavi i povedi pravni postupak protiv bagre, zbog ovakvih teskih optuzbi. Da se ovakve stvari desavaju u Skandinaviji neko bi debelo odgovarao.

D V

Četnički špijuni prenesite lukoviću i vestimaAkterii neuspjelih borbenih dejstava s mora bili su nenad radović iz Foče živi u foči i u ulcinju i dane Krasić iz Bugojna sada živi u bgd. Za obje grupe naređenje je izdao i potpisao grujić radomir iz romanije sada živi u Bgd.

castjebiticrnogorac

Tek kad se strvore uslovi da Abazova bulumenta bude u zatvor pocinje oslobodjenje CG od ozbiljne okoupacije! Koprcace se oni jos neko vreme ali ide ide!

D V

Poštovani,Sve je istina što ste naveli u svom reagovanju i spreman sam isto potvrdit ako treba i tom njihovom tkz sdt.Tačka 3.na nesreću CG u cjelini nije izvršena suštinska stvarna praktična bezbjedonosna provjera kadra ostatka jrm i zahvaljujući vama formirane Mornarice vcg.

Libero7

@D V mornarica je puna pipuna koja radi za drugu drzavu i njihovi spijuni.a primaju platu u cg.

D V

Izvršena je samo administrativna otaljana radnja koja se ovih godina obija CG o glavu..Da je izvršena stvarna detaljna provjera i čišćenje mnogobrojnih koji ni tada ni danas ne priznaju ništa Crnogorsko nebi imali na desetine onih koji i danas ispod uniforme vcg nose majice draže,ratka i radovana.