16 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

08.05.

23° / 15°

Četvrtak

09.05.

21° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Milorad Popović: Otvoreno pismo ambasadorima zemalja Kvinte

Autor: Antena M

  • viber

D V

U svakom smislu gospodine Popoviću Vaše pismo i svako slovo u njemu,posebno u vredonosnom,ljudskom i patriotskom činu,pa čak i istorijskom za CG prilike ima veću težinu,značaj i sjaj od sveukupnog 16-šnjeg sterilnog djelovanja zvanične države CG. Vječna nam CG i ljudi njeni kao Vi.

BELVEDER

Ako ovo nije jasno i pticama na grani, propalo se! G-in Popović je ovu priču pričao i prije 2015., ali se nije uzelo za ozbiljno. Sad žanjemo tu žetvu muke. Ali, nema predaje, dok postoji neko, ne samo G-in Popović, ko je običan građanin kao što sam ja i mnogi moji prijatelji, iskra crnogorstva se NIKAD neče ugasiti!!!

Relja PG

Svaka cast g. Popovicu .Ovako nesto se ocekuje od vas . Redovno se ovako obracati EU i Americi neka znaju sa kakvim djavoljim slugama imamo posla . Dok je i jednog Crnogorca branicemo svoju djedovinu .

Milena

Jasno i precizno,djelatnost osvjezivaca je vidljiva,njihove namjere su pogubne za cio region,bice to osujeceno,,ponasanje Abazovica u Skupstini je u skladu sa njegovim karakterom,razotkrio je sebe i ovu druzinu sto ga podrzava,sramno,Vi ste Popovicu uzvisena osoba,zato vas bagra napada,postovanje.

Ante

Potpisujem svako slovo dragi Mijo. Iz Hrvatske vrlo intezivno pratim događanja u CG. Zamjetio sam nešto što mi se jako ne sviđa i ne ide mi u glavu, a to je da su se Srbi jako osokolili, dok Crnogorci djeluju UPLAŠENO. VOLIO BIH DA NISAM U PRAVU. Pozdrav od Ante i da je vječna CG.

Bajo

Sve sto je napisano je tacno kao sat .Sve . Ali ima jedna velika zamjerka . Ovakva pisma nijesu literatura . obo ne moze da se pise da toliko strana . To ni ambasadori nece čitati , jer sa aspekta te vrste komunikacija , ovoliko napisanog teksta je PREDUGACKO . Sve se ovo mora napisati krace i konciznije . Eto . Zamjerka samo stilu i nacunu obracanja . A sto se tice sadrzaja - sve suva istina .

Trešnjevo

@Bajo / Ne volim ni ja duge tekstove ali nije moglo kraće jer je i ovako ponešto izostalo. U ostalom napišite i vi kraće , niko vam ne brani, a ja ću ga rado pročitati.

Cg patriota

@Ante ,hvala Vam na podrsci. Ovog casa nama u CG podska iz nama drage HR mnogo znaci.

Zoran Vulević

Časni, hrabri patriota i veliki pisac Milorad Popović po ko zna koji put je pokazao svoje rodoljublje, svoju urođenu pravdoljubivost i želju da Crna Gora konačno i suštinski postane dio Zapadnog civilizacijskog kruga. Za sve koji žele dobro svojoj đeci i generacijama koje dolaze to je jefini put.

volujak122

Alal ti vjera gospodine Popoviću.Ne slažem se da je obraćanje opširno,jer se moraju iznijeti ključne činjenice.Svi smo zabrinuti za Crnu Goru koja je uzložena Rusko-srpskim uticajima i harangama.Bravo za ovakav tekst.

Jadranko H

Pratim događaje u CG ba dnevnoj bazi i zaista je šokantno što izvode srbijanske snage da bi preuzele CG pod svoje. Ali, ta šutnja Crnogoraca mi nije jasna. Ta tišina je naj glasnija . I komentari su vam vrlo blagi. Niste vi pladljivci, niste kukavice...., što je problem. Pozz i podrška iz Zagreba.

Croatia

@Jadranko H Hvala Jadranko, zdravo bio, pozdrav u Zg!

Ditto

@Jadranko H Eh da, gotovo istovjetno misljenje imam i ja. Razocaranje

Dr

Svaka čast za pismo! Maestralno! Ne znam ima li mencovana gospoda intelektualni kapacitet i dubinu da pročita tekst, odnosno da razumije isprati navedene činjenice.