21 °

max 21 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

21° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

26° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

U životu Stefana Nemanje nije bilo ničeg svetog!

Autor: Antena M

  • viber

šta kažu posrbice

Idoli posrbica su takvi, a posrbice su još gore

CG1

Svaka Vam čast na ovom tekstu. Pametnom dosta, ali među litijašima nema takvih.

Džoma Dipl

@CG1 - litijaši, posebice oni sa diplomama, nijesu takvi. Dok svaki litko koji je gazio za Sotonom zna neku poslanicu naizust ili barem neku misao iz Svetog Pisma ili ko je kome što u familji Izrailja… litijaši su suva slama svetosavlja, spremni da planu u mah… Greote…

Roksana

Plemkinjo, obožavam te u tom tvom jedinstvu uma i ljepote. Rijetkost darovana najplemenitijima. Hvala za svaku riječ razotkrivanja.

Vanja

Vjera prosjecnog litijasa se svodi na tri prsta u zrak i sto veci drveni krst da visi sa retrovizora.

Jegud

Iz koje knjige su navedeni citati? Naslov knjige, Ime Autora, godina izdavanja, broj katalogizacije u Narodnoj biblioteci Cetinja.

Vuko

@Jegud Sto je bitno iz koje je knjige kad vas istina ne interesuje.Vi ne biste vidjeli istinu ni da vam stoji pred nosom.

Ante

Uskoro će SPC progladiti svetim DRAŽU i RATKA, jer oni imaju samo takve svece.

Aleksandar

@Ante Stepinac Koljaci dece iz Jasenovca(jedini koncetracioni logor u svetu za decu A i sada u 21. Vatikan vrsi geonocid Pošto vidim da si Hrvat?Da li je moguće da genocid nije progon 250 000 ljudi?,da li je moguće da ste pobili sve Tesle,a svojetavate Nikolu?Da li su nad vama Srbi činili zločine?!

Ante

Mora da si ti Srbin, koji je neznaven, koji laže što je tvojoj naciji svojstveno, puni ste falcofikata. Ugnjetavate Crnogorce samo zato što ih je mali broj.Kad ste 1991. okupirali 1/3 Hrvatske i pobili ili protjerali nesrpsko stanovništvo, kad ste granatirali ostatak Hrvatske, a mi nismo imali čim da uzvratimo jer JNA koju su Hrvati financirali više od vas ( bili smo bogatiji i sad smo bogatiji ) je postala SRPSKA. Kad smo se mi naoružali vidjelo se tko je tko. MOLITE SE SV. POPU MACI.

Kirk

Ispade da u 10 vijeku treba da pita venecijansku komisiju ili neku ambasadu treba li da osvoji sa sabljom neku teritoriju. Ovaj svetac nije znao za demokratiju i ljudska prava u 10 stoljecu.

Anthropos

Nemanja je bio daleko od sveca. A ni ostali Nemnajići nijesu bili daleko od Nemanje? Posebno se istakao "sveti kralj Milutin" - iz "devetog kruga Danteovog pakla" (kovač lažnog novca), silovatelj (silovao 8-godišnju vizantijsku princezu Simonidu) ženio se više puta- ka Henrik VIII (6 žena)...

Jegud

Evo izvora pa ko voli da čita nek izvoli! Dominik Mandić, Bosna i Hercegovina, Svezak II, Ziral, Chicago, 1979