23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Cilj je Crnu Goru vratiti u sastav Velike Srbije, izvođač radova je Abazović

Autor: Antena M

  • viber

svjedok

Puna podrška Predsjedniku Milu Đukanoviću. Crna Gora se mora odbraniti od stravičnog naleta srpskih nacionalista, koji prijete Crnoj Gori užasom koji su priredili Hrvatskoj, BIH i Kosovu. Srbima u Crnoj Gori se stalno daju šanse da prihvate CG kao svoju državu. ali oni to neće. Oće samo zločin!

Freedom

A šta si ti radio evo 30 godina. Gdje si nas ti sve gurao. Ti umjesto da okupiš sve CG snage i resurse i radiš na uspostavi države i njenih institucija, ti se okrenuo u pljačku i otimanje naše imovine. A partneri ti bili Risto i Srbi oko tebe. Liberali ti bili neprijatelji. Sram te bilo.

@@@@

@Freedom Tako je jer nas je gurnuo u NATO a zamalu i u EU sacuvao nas bombardovanja i sacuvao samostelnostCG i to mu ti nikad neces oprostiti pa sve da ti digne primanja na 10000 eura.SEBIJA UBIJA!!!

delboj

@Freedom Cije "vase" imovine. Sto si ti to imao sto ti je oteto. I ko ti je to oteo. Daj kvadraturu toga sto ti je oteto i daj ime covjeka koji je to uradio? Ako nemas te informacije onda ne pricaj prazne i neistinite price.

Freedom

@delboj Ovo otimanje u vidu pljačke imovine CG u vidu državnih preduzeća koje su kupili kumovi i prijatelji Milovi. (Boka, Jakic, Aluminijski, Obod, Kosuta, Dakic, Duvanski i još mnogo). A ti druže podržavaj i fali koliko oćeš i Mila i DPS i Snp i Uru i DF. Sretno vam bilo.

58SINDON

@Freedom Freedom, meni ne zanimaju veliku Srbiju i Rusiju vec nasa cjelovita Crna Gora suverena i nezavisna. Selite u Veliku Srbiju ili Rusiju.

Freedom

@58SINDON I mene zanima samo CG u njenim granicama. Ali demokratska suverena i poštena država, članica EU i Nato članica.

58SINDON

@Freedom To su nasi ljudi DPS, SDP, SD, Gl 21. maj i LP u Budvi isto ostali?

Roksana

@Freedom, Da li shvataš da je tranzicija pojela 90% preduzeća u Jugoslaviji? Zašto misliš da je Crna Gora morala biti izuzetak, onako pogođena sankcijama i haosom usljed ratnih zbivanja u BiH, Hrvatskoj (Dubrovniku)...Odakle sirovine, repromaterijal, radna snaga izvan rezervista...? O čemu pričaš?

MNE KO

@Freedom - Apsolutno nepotrebna priča u ovom trenutku . Razmisli ako si Crnogorac !!!

Freedom

@MNE KO Razumijem druže, al me ubija ovo šta je uradio od CG sa svojim slugama. Gledam kako ga izdaju i pljuju na CG. A mogao je riješiti bitna pitanja koja su ostala za CG i Crnogorace. Da se nadamo u Dritana i ostale izdajnike. To me boli. A mogao je i imao je s kim.

MNE KO

@Freedom - Sve mi je jasno ! Ali za Crnu Goru smo spremni preći preko svega . Da je vječna CG !!!

popliberal

@Freedom Evo su i liberali postali popovi cudo nevidjeno.... al pre bi se reklo da se radi o novosrbinu..... tesko vam je priznat izdaju tesko bogomi bice jos teze kad ruka pravde pocne da rasteze a karata ne budne ni za srbiju ni za rusiju! ihaaaaaaaa!