9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Milošević: Ja sam najveća žrtva, i Savo Kentera stoji iza konstrukcija, ovo je hajka na Abazovića

Izvor: Portal Analitika, Vijesti

Autor: Antena M

  • viber

montenegrina

E svaka ti cast!Pokusavate ti i Abazovic da izmigoljite iz ovog kriminala koji je vise nego očigledan.Nabi me začudilo da kažete da je ovo sve uradio .Djuksnovic.Ovo je zaista previse drsko!

Katunjanin

Milosevic : "Ovdje je rijec o tome da jedan kamion nije stigao na destinaciju .To je informacija koju sam dobio od policije." Sad nam Milosevicu reci na koju to destinaciju nije stigao taj kamion i ko te je iz policije obavijestio o tome ?

CG1

Poštenje od malih nogu. Podmetnuli ovi iz ANB, đe nađoše baš njega koji se druži sa ženama iz kriminalnog miljea koji se eto slučajno bave švercom cigara. Mora da su nešto ljubomorni na njega. Dolijaćeš kako ti, tako i brat dritanga i adžić koji pobježe iz skupštine tako " hrabro" i spas nađe u zoro

@@@@

Ja licno sumnjam i u onoga postara sto je ostao i bez para i bez praseta.

BMX

Milošević pao, Živio Milošević, URA !

Andjela

Koje nebuloze mlati, price za malu djecu!

Grotèe!

A nemoj patit sam..zovi tvoga šefa da te tješi...e stvarno ste dotakli svako dno! Koja ste vi sklamerija od ekologa....pi!

montenegrina

Zaplenjivali ste sto vise da bi zaradili vise!Jasno je kao dan da je ovo nedje “21milion”.Postavljeni ste zato na to mjesto i izabrali ste ssradnike koji su iz tog miljea.”Palili”ste ssmo uz prisustvo Urasa.Koga sad možete ubijediti da “nista niste znali”.To govore svi kriminalci kad ih uhvate.Ali ,činjenice govore protiv vas.Mnogo ste ležerno shvatili funkciju i odvratan je video uradak koji kruži mrežama o vama.Nadam se da vise nikada takvi nece imati nikakvu vlast.

Brano Bozovic

Milosevicu,slusajuci tvoj intervju,normalnom se smucila tvoja naivna prica bez dokaza. Dali si ponekad zapitas,da ti pojma nemas o poslu kojim si se bavio,o kriminalu si sampion. Istrazni organi koje pominjes,to su vrhunski profesionalci. Za neki dan prezentovace ti se jos dokaza.

Boka

Pokazali ste koliko ste pošteni svi vi iz URA-e, prevara do prevare... Nikome više ništa ne vjerujem, ako je Dritan toliko lagao i radio protiv Crne Gore, a bukvalno niko iz partije mu nije skrenuo pažnju na to, onda tamo nema jedne zdrave osobe.

Orlov krs

Ti treba da si iza resetaka,a ne da dajes intervju na televiziji.Naravno tu je tv,,Vijesti''da relativizuje nepocinstva Ura i njenih funkcionera.Sramotno i bezocno!

XXL

Tuga. Tako posten i skroman covjek. Borac zajedno sa Dritanom i URA - protiv kriminala i sverca. A tek poceli da se pune. Sram ih bilo, sto ga diraju, privode poslije ponoci i oduzimaju mu telefon. A lijepo smo vidjeli na tv njega i Dritana kako to sve bacaju i pale u peci. Dok su kamere upaljene

Boban

Ti si još mlad, ali sigurno nećeš biti u vladi nikad. Nećeš ti to razumjeti.

zordan

Medijska mafija Vesti o odbrani krimi grupe sverca duvana .Njihovo nedonosce URA na aparatima , a Dritan u afektu na sjednicama vlade brani velikosrpski nacionalizam i rusku agresiju . Poslije svega URA ispod cenzusa