9 °

max 10 ° / min 4 °

Ponedjeljak

11.12.

10° / 4°

Utorak

12.12.

12° / 7°

Srijeda

13.12.

12° / 10°

Četvrtak

14.12.

12° / 8°

Petak

15.12.

10° / 3°

Subota

16.12.

4° / -0°

Nedjelja

17.12.

4° / -1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Direktorica hercegnovskog Vodovoda optužila zaposlene za bahaćenje: Kupovali odjeću, obuću, hranili se jagnjetinom ispod sača...

  • viber

HNovi

Gospodja Doklestic prozivljava nervno slom , nije dobila podrsku odbora i bice smjenjena, naravno politicke igre kojima je mjesto dir.Vodovoda HN pripalo Lucicu iz Demokrata . Sada jadnica se sveti radnicima koji nisu dosli po njenoj diktaturi da sprijece sjednicu odbora. Neprekidno vrsi mobing…

Herceg Novi

@HNovi,malo lažeš,malo ne govoriš istinu.Većina ovih je dalo njoj podršku a Mićo Beko među prvima.Četnik katić(namjerno malim slovima)na sve načine opstruira Novsku listu i podmeće im klipove.Kažu,da se Lučić kandidovao za mitropolita,Joanikije ne bi imao šanse.Svuđe ga ima.H.Novi se raspada.Smrdi.

Branka

Kako je Vodovod u teškoj finansijskoj situlaciji kad su popovi crkve srbije osveštali i Vodovod i vodomjere i sve ostalo. Ne razumijem. Falš popovi.

Mina

Rekose li da ce da je smiene? I sto ce se promijenit? Samo ce umjesto jagnjetine ispod saca narucivat pecenu prasetinu. Dolaze vece patriote.