10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Konatar: Izaberimo svih četvoro sudija Ustavnog suda i možemo dogovoriti datum izbora

Autor: Antena M

  • viber

krsto popović

nijednog ...što ste odredili.....nit oće da tu temu otvori...nit..poz/opoz...ali to je srbski svijet...či ste spisak dobili...a ne...predložili...

montenegrina

Malo ste pobrkali redosled poteza.Prvo ide povlacenje predloga zakona o Predsjedniku,Raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora,obnova postupka za izbor sudija ustavnog suda i konsenzus o predloženim kandidatima na ustavnom odboru.To je put do vadjenja iz blata koje ste stvorili inatom i neznanjem osnovnih postulata pravnog sistema.

Anon

Opaaa, dečko je prestao da ćuti. Nije se pojavljivao već mjesecima unazad. Postalo je jako teško opravdati Abazovićeve poteze. Zato se pokrio ušima. I sada ima obraza bilo šta da priča. Za razliku od njega i Jelušićke Marovićeva je pokazala da je jedina u toj grupaciji političara ostala čovjek.

Katunjanin

Kandidatima na mjesto sudije ustavnog suda postavljeno je glavno pitanje :"Sta mislite o temeljnom ugovoru ?" Svi koji su podrzali TU dobili su podrsku , bez ucesca DPS-a ,a sad se od DPS-a trazi da izglasa takve sudije. E takvi ne zasluzuju mjesto sudije u osnovnom sudu a kamoli u ustavnom !

roki

4 od vaših 4? Malo si se zaigrao Konatare.

Sve vi cvjetalo

Ne moze se pristati na tvoju ponudu, sem ako je ne prosirite time da Dritanga bude dozivotni Premijer i da pokriva jos 666 ministarstava.

Radivoje

Ako sam sinoc dobro shvatio Presjednika, moracete se vratiti na startnu liniju. I da te podsjetim na ono 18 - uzdržan -.

Katunjanin-Miogost

Koji bi to , normalni , politički akter , mogao povjerovati u riječ, ili obećanje nekog člana iz URE , a naročito ovih Dritanovih otirača , poput Konatara , Adjića , Zoronjićke , Jelušićke i sl. ispušenih muštikli Vučićevog pajaca i kupljene lutke na koncu.

miki

Katunjanine u potpunosti ste oslikali URU-inače im je zadnja ura. Nikad više sa izdajničkim šljamom-kolektivnim lazovima i izdajnicima smradovi jedni. p i h !