16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drugačija radio veza

Martinović u DRV: U čijim je rukama 'ruka pravde'?

Autor: Antena M

  • viber

JF

Najvaznije pitanje za mene je, da li Milo ima ustavnu normu da se u ovakvom politcko mafijaskom brlogu raspusti parlament? Da li ce EU biti ukljucen u daljim pregovorima ako ih bude? Zasto je SDT pristrasno i samo targetira odredjene osobe ?

Ante

Sve bitne odluke od državnog značaja su u rukama ČETNIKA VUČIĆA.

montenegrina

U rukama neprijatelja i plaćenika!To nije ruka pravde vec ruka Vucica preko plaćenika koja rusi Crnu Goru!Valjda ce biti hapšeni ubrzo!

marko

Pogledajte jučerašnji intervju Eskobara za RSE. Premotajte na 15-ti minut intervjua! Novinarka zna da će Dritan bez podrške parlame ta u narednih par dana staviti potpis u ime Crnogoraca na ulazak u OB!! Eskobar se nije ni udostoio da u odgovoru na pitanje pomene Crnu Goru već je pričao o turizmu u Albaniji i vakcinisanju u Srbiji.

kalimero

Sudstvo, Vojska, Policija i tajne Službe koje su položili zakletvu da će branit čast, nezavisnost, celovitost, suverenost i Ustav građanske Crne Gore, gaze datu reč, služe genocidnoj, paravojnoj, klerofašističkoj falangi u izvršenju "Ustavnog Puča"protiv građanske suverene Crne Gore. Umesto hapšenja i oduzimanja imuniteta i podizanje optužnice protiv 41 poslanika koji su izvršili državni udar na tlu(srce) građanske civilizirane demokratske Evrope u XXI veku.