10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Otkazani letovi Air Montenegra za Beograd i Ljubljanu, nije poletio ni avion za Berlin!

Autor: Antena M

  • viber

Branka

Bješe li ovo ona super kompanija mirojka i radojka osnovana za nula eura supersonična koja će donijet gomilu para. Državi je donijela gomilu troškova i dugova a osnivačima sigurno gomilu para. Hit the road Milojko and newer come back to ti je moja poruku.

ivica

Air Cetnik sveti se crnogorcima i evropi zbog ultimatuma Srbiji za Kosovo. Svetosavci sa 10 % sto ih je bilo na Kosovu hoce da terorise 90% Albanaca. Lud narod sad hoce ZSO a to ne vazi za druge Narode u Srbistanu.Pihhh

montenegrina

Gotovo!Konacno smo se prizemljili i sad možemo komotno reci:Mi više nemamo avio kompaniju.Iznajmili smo se Srbiji,glumimo da je to nase a već smo prodati vrlo jeftino.Sad neka Dritan da aerodrome svome pajtosu iz Albanije,neka AER Srbija našim nebom upravlja,i nikom ništa .Posebno ništa gradjanima Crne Gore.Sve je odradjeno planski i sa ljudima koji su vjerni Srbiji i Vučicu.Uništili su nam sve .Još samo mi ostadosmo živi i ponizeni.

lazar

A zar ima još Air Montenegro,zar nije sad To Montenegro,kojega su Sbazović,Spajić i Miljatović likvidirali.

crnogorka

Nista mi nije jasno, njihovi avioni su letjeli za Oslo i bili su registrovani kao airserbia i poletjeli su iz Beograda 22.01.23 u 17.15. Kompletna posada sa pilotima je bila Crnogorska i nosila je Crnogorske uniforme. Nije mi jasno zasto lete za airserbia?

volujak123

Propalo se.Prije dvije godine osnovaše kompaniju sa nula eura(!?),obećaše čuda.Polako nas pripremaju da krenemo pješice prema Evropi kao prije 500 godina.Još gore,uništiše kompaniju koja je dobro funkcionisala.