27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

18.05.

27° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Crnoj Gori potreban novi predsjednik, najbolje da to bude kandidat objedinjenog građanskog bloka; NVO "Roditelji" politička organizacija bivšeg ministarstva prosvjete

Autor: Antena M

  • viber

Boban

Građanski blok može biti jedino DPS, SDP, SD, LP, 21 maj.... Ostalo su sve velikosrpske partije koje djeluju kako im SPC kaže. Tako da je jasno šta je građanski blok.

Milena

@Boban Abazovic,DF,Demokrate,Evropa sad,SNP,Milacic,Danilovic,sve su to placenici Srbije i SPC i rade protiv sopstvene dzave,ova navodna neslaganja su cista prevara i predstava za narod.

Sjaj

Mi Crnogorci imamo presednika Mila a nadamo se da ce se kandidovat opet i ponovo bit nas presednik.Ko god da dodje iz DF ili URE za presednika,ta nedi bio presednik vecinske CG. Ta bi bio izdajnik i spijun za Srpske i Ruske interese.Da bi ti ba nam se maknes sa ledja da odahnemo svi u CG.

Mirko

On bi zajedničkog kandidata pa da se opet uvali u Vladu i da dalje hapsi i laže. E nema toga. Sam na izbore pa da vidimo kako ćeš proći. Svi koji budu išli sa tobom na izbore, su unaprijed osudjeni na propast. To je svima jasno i zato neće sa tobom. Sve si ih slagao.

CG1

Šta zna ovaj klerofašista šta je građansko!? On je sluga srbijanske sekte i produžena ruka četnika mihajlovića. Ovi pored njega su čobani koji bi od pet koza izgubili šest.. nemaju ni obraza ni morala, izdajnička klika. Pii

roki

Potreban nam je hitno i novi Premijer

herceg

da ali ces podzati, cetnickog vojvodu mandica

bolesnik

Kada roditelji hoće da zaštite djecu i pravo na obrazovanje djece moron ih smatra političkom organizacijom. Veli da napadaju Vladu i njega? Halucinira, no bolest je bolest.