8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vukšić kandidat za predsjednika: Matica mi je Crna Gora, hrišćansko pomirenje mi je cilj

Autor: Portal Antena M

  • viber

Katunjanin-Miogost

E ovo su stvarno , pravi Demon hrišćani .

Onogošt

Ovo je zbilja sprdnja što se u ovoj državi radi.Pretvorili su je u buvljak i seoski vašar.Igraju se i sprdaju sa ovim narodom...Kandidati: Spajić,Vukšić,Mandić...(izgleda da će ih biti 41 ...)Ovakve,,većine" svijet još,nije viđeo!!!

Katunjanin_Miogost

E propalo se , kad je advokat mafije , kandidat za presjednika države. Što se desilo sa crnogorskim narodom ? Propast.

Onogošt

Ovaj je odma eliminisao,sve kojo nijesu hrišćani i pripadnici ispostave crkve države Srbije u Crnoj Gori.

CG1

Predstavnici srbijanske sekte " kandidati" za predśednika građanske CG, e propalo se. Dobiće podrškustarih liberala, banja, meda, raonića... i još mnozine loji više mrze mila neho što vole Crnu Goru, piiiii

simolkle

Pitam se dali ovoliko kandidta srpskijeh daje sansu Crnogorcima da dobijemo u Prvom krugu ako razlika bude velika kakva su pravila ....znali ko

ma_nemoj

hahaha, tako nas je i Bečić "mirio", pa na Amfilohijevoj sahrani reče: Srbi i "ostali"...A mičite se, veze to nema što vi radite, to je samo još jedan rukavac Crkve Srbije...Sklonite nam se, ne treba nam takvo "pomirenje"...ništa se vi nijeste promijenili nabolje, niti možete, prekasno je za vas.

Cudak cudni99

@ma_nemoj Naravno da tu nema nikakvog pomirenja, nidje veze!!! Osnovna ideja svih koji manipulisu pricom o pomirenju, dakle raznorazna politicka krila SPCa, je iskljucivo asimilacija!! Treba pomiriti Srbe i Crnogorce tako sto cemo svi prihvatiti da smo Srbi!! Hmm, neka hvala, ja ne bi...

Freedom

Vuksicu ti i svi ostali sto imate Srpsko drzavljanstvo što se ne kandidujete za presednika Srbije. Lažete da vi je CG matica i da je volite. Volite novac koji uzimate u njoj i nista drugo ne osjećate prema njoj. Crnogorci nadjimo našeg kandidata koji će pobijediti ove Srpske janičare po CG.

d v

Kvislinška slugo, Matica serpska i vladimir boživić je tvoja baza i tvoja jedina matica i ne samo tebe već već cijelu jednu diviziju koliko vas takvih danas što CG raskubate...pok vladan Batić i njegovi "demohrišćani" ciceroni su za tebe i zdravkovu kastu.

Pljevlja

Hahahhahahaha, sad vam je svima matica Crna Gora, a po mišljenje se ide kod Vučića, za pare isto kod Vuleta i u Crkvu Srbije. Možete neke neuke prevarit ali džaba vam sve, znamo da ste vuk u ovčijoj koži koja nije dobro štavljena pa bazdi na kilometar.

Mijat

Čuš ovaj da pomiri a sve tajne podatke koje je imala crnogorska služba predao ih srpskim službama bezbjednosti. Sram te bilo a za veleizdaju se odgovara kad - tad.