24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

21° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

26° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

VIDEO: Jočić se sudi po hitnom postupku, Radunović: Jočić opomenula Šćepanović vaspitnom packom

Autor: Darko Šuković

  • viber

Tanja

pa sto joj ne vrati jadna ne bila, dokle cete gutati njihova g....

Jovan

Mislim da je vrijeme da se samoorganizujemo i da se napravi jedan veliki miting protiv opozicionog nasilja. Od DPS-a nema posla.

mr

Pazi ovu hajku i jurnjavu po hodnicima za poslanicima... Čupaju ih, vuku za kosu, šamaraju, guraju nazivaju ološem... Sprdnja... Tuzna ste vi vlast... A njima, nazalost, ipak, svaka cast... Jer imaju m... Šamaraju vam poslanice, a vi samo gledate kako da zbrisete... Ovo je i slika VDT, ovo su njegovi šticenici, iza ovih je on zalegao... Svaka vam cast...

Olivera

Prestanite da se gnušate! Djeluj Te! Zakon u sake i bez milosti. Jocicka je sa stanica nekadasnje Pobjede vidila hajku na ratista a sad samara. To se desava kad zakon ne sudi i kad se svaki zlocin ne lustrira. Marta ne odustaj od tuzbe!

Ivana

Od danas glasam DF pokazali su hrabrost,odvažnost iako brojčano manji od njih su utekli poslanici Dps-a...potpredsjednik skupštine bježi uza stepenice,bruka...mora se priznati da Se DF bori za svoje ideje a da ne trepne...razočaran sam ponašanjem poslanika Dpsa! Ovu državu treba da vode hrabri a ne ovi koji bježe i kriju se po skupštinskim hodnicima i kancelarijama!

Ana

Bruka kako su bježali poslanici Dps-a ovako bi i branili državu da je napadnuta,svi bi do jednog utekli! Svaka čast DF-u oni ginu za svoje ideje!

Milena

Ne čuje se glas utjehe za poslanike Dps-a iz dalekog Dubaija? Dobro su stari rekli:daleko od očiju,daleko od srca. Je li istina da je jedan poslanik dps-a tek večeras izašao iz skupštine od pretrpljenog straha?

Filip

A o kakvom dubaiju vi pricate? Gospodin Djukanovic je juce bio u Niksickom naselju Kocani na sahrani rodjaka. Svi koji su dosli da izjave saucesce vidjeli su ga tamo. A i cisto sumnjam da bi bjezao od ovog degerika radulovica, doticni je podoban samo za psihijatrijsku ustanovu. On poslanik? Poslanik se ne ponasa kao on.

mr

Ovo je slucaj za psihijatra... Udarila je zenu, povrijedila je, i to je za njih dozvoljena packa... Oni vise ne smiju biti ni uhapseni, jer oni su ti koji donose odluku i procjenu sto im se treba raditi... Ova izjava je direktna posljedica danasnje odluke VDT, da se ne smiju hapsiti, da se umjesto toga trebaju češati, dok ne polijegaju... AFERIM TUZIOCE...

Wizard

Pravi potez ,ova ih tuzba boli vise nego hiljadu samara ! Sa necivilizovanim ljudima mozes jedino na ovaj nacin jer ispod nivoa je spustati se na njihov nivo ! Samo neko ko je u velim strahu se ovako ponaša ko sto se ponasaju ovi u DF !!! Cega se oni boje e to je pitanje za njih ?svakim danom crnogoraca je sve vise a kadda se rijesi pitanja ulaska u nato umirice se ko bebice . Pitanje je zadto Stanković stiti one koji rade protiv drzave ???

Ivona

Bitange. Sve bih vas ja pritvorila. Pa packe kuci djeci klosarima palite.

Dusko

DF je primer:PRIMITIVIZMA,NEKULTURE,BAHATOSTI...

Stranac

Neke ”junačine” ođen, kritikuju poslanike DPS-a što ne uzvratiše prostakluku opozicionara i ne stvoriše krkljanac i haos i boksovanje u holi Skupštine. Sreća je što su DPS-ovci kulturni i civilizovani (zato ih naš narod i bira na svim izborima) te ne naśedoše na provokacije opozicije, koji šćeše da izazovu ”makljažu” i ponize ugled Skupštine Crne Gore.