14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vlada će raspisati tender za trajekt Kamenari Lepetane, do tada linijom upravlja država

Autor: O

  • viber

montenegrina

Bože spasi nas ovog lazova i manipulatora!Sta smo zgriješili da ovo moramo da trpimo!Sta radi specijalni tužilac?

tomo

Mijesam siguran da je taj potez dobar,bojim de da će nas Abazović ostaviti bez trajekta,kao sa Italijom,ostadosmo izolovani,a Cg prepolovljena.

Crnogorka 100%

@montenegrina Zgriješili smo što nismo napravili Ustav da valja i što ne postoji Zakon o Vladi. On samo koristi rupe u zakonima kako bi nas uništio. Ne samo on, svi oko njega.

pomorac xX

A da vlada pomogne malo narod koji svaki dan treba da da 10e da bi pošao na posao? Mjesecne karte ili karte sa povoljnostima za mjestane Boke? Nema ih u ponudi firme koja drzi trajekte! Da se malo stane lopovluku na kraj ! Drita nemoj reagovat

Onogošt

Opet će građani da plaćaju njihove gluposti i ,,neznanje",Zamislite oduzimanje imovine posle pokretanja istrage bez sudske odluke.Svi koji budu oštećeni mogu direktno tužiti državu međunarodnom sudu i tražiti naknadu štete.

Bajo

Sve sto donese danas kao odluku panuce na sudu. sve idiotluci i nezakonitost. A svski spor ce bez problema izgubiti radi njegovog populizma da ostane u politici i sto duze ucjenjuje druge . A sto duze ostane vise ce razoriti drzavu . ps . hoce i " zlatnim glasom " da kontrolise Ustavni sud. On je najveca nesreca Crne Gore od 1918g.

Orlov krš

Brat Abaz je potpuno izgubio kompas,uveo je haos u svaku poru društva! Umjesto da ga tužilaštvo pozove da odgovara za nedjela koja je učinio,on sprema mimo Ustava i zakona prijeki sud za neistomišljenike i kritičire!

Crnogorka 100%

@Orlov krš Uopšte nije izgubio kompas, on odlično zna šta radi Crnoj Gori i radi to s velikim guštom.

Petar Jaksic

Program rada Vlade su trebali da donesu do kraja 2022 za 2023. Nema Vlade, nema primjene Poslovnika, nema Programa rada za 2023. A realno i sta ce nam? Tuzna istina.

Sve vi cvjetalo

Ko ce da vozi trajekt, ti ili Adzic....