12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

PRIMJERI NESOJLUKA I BESČAŠĆA

  • viber

Momo

Ooooo, vratija se Slobo!!!! Nek je sa srecom

Labud Dabanović

Poštovani Jovanoviću sve ste dobro rekli.A ja ću dodat zapršku tom NESOJLUKU I BESČAŠĆU. Svaki narod ima svoje zlo/'rak' ali u beznačajnim % da bi mu prijetio nestanak.Ali u naš crnogorski narod to zlo/'rak' je od 1918 toliko narasa u % da ga je skoro prepolovilo i da mu prijeti i nestanak.Svako se čudi kako je to zlo naraslo lijeglo baš među Crnogorce-do 1918 najzdraviji narod Balkana. Pošto se ta 'rak rana' opasno raširila samo u crnogorski narod može se lako i naslutit od čega i preko koga se najviše to zlo širi.Znamo da je Amerika-kad je svijetu glad prijetila-izmislila prašak za mlijeko i jaja i tako spasila mnoge narode.Pa mislim kad je izumrlo srednjovjekovno srpstvo dojučeranja raja/milet za svoj opstanak izmislila 'srpstvo u prahu'.A poslije ga preko pravoslavlja prošvercovala i među crnogorski narod.A dosadašnjoj vlasti to 'srpstvo u prahu' poslužilo da njim hrani i pelješa svoj narod i državu i opstaje u vrhove države.Pa ako se takvoj vlasti ne stane 'nogom zavrat' od crnogorskog naroda će se-ka od raje/mileti-proizvodit 'srpstvo u prahu' za opstanak današnjeg srpstva.Da sam ima boljeg učitelja bolje i jasnije bih ovo i napisa-ipak hvala učitelju što nijesam toliko poaveta da se odričem svojeg crnogorskog naroda i nesojlukom i besčasnošću živim.

Pstahija Milorad

Dragi moj prijatelju.Sve je ovo savršeno tačno ali ja sa užasom primjećujem da nove generacije prihvataju ove stvari nad kojima se mi zgražavamo,kao potpuno normalne.Jebi ga odrasli su u tome.Možda je naša misija da im približimo estetske,moralne,političke kriterijume iz doba Jure kada smo mi odrastali kao mladi rockosaurusi.Ovo sada je čista divljač.

mr

Bojim se da nam spasa nema... Sve je ovo, izgleda, krenulo k........ putem... Gledam prije neki dan, na Jav(d)nom servisu, sada vec ne tako mladu i ne tako neiskusnu novinarku, novoprimljenu, koja da bi se, predpostavljam, uvukla u .... novim gazdama, pita svog gosta (ministra), koliko su planirali ubistava za ovu godinu... Zemljo otvori se... Htjela je, valjda, pokazati hrabrost... Ludilo mozga...