16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujović: Presuda projektovana u kabinetu URE za mene predstavlja čast

Autor: Antena M

  • viber

Ljubo Radović

Takvu "silu" s pozicija moći vlasti provode političke makanje, duševni bolesnici i izrodi svega ljudskoga. To su kukavice i jadnici. Akademiku i drugima na čast i poštenje.

Bravisimo

@Ljubo Radović Bravo Ljubo za podrsku iz nase dijaspore...Ocekujemo vas,kao 2006.

mijo popovic

Krivicna prijava protiv poznatog crnogorskog pisca Sretena Vujovica i ostalih učesnika zbog mirnog protesta protiv kandidature predsjednickog kandidata J. M. koji je izjavio da nije problem ubiti 10 Crnogoraca. Ovakva skandalozna izjava u elementarno demokratskom drustvu Milatovica bi trajno diskvalifikovala iz javnog zivota, Ali u Dritaniku se inkriminišu pojedinci koji protestvuju protiv opasnog tolerisanja nasilja i primitivizma u javnom životu.

Cuca

@mijo popovic Najveći protivnici i mrzitelji Crne Gore su sva ona fukara u takozvanoj VAR sobi. Zapamtite to Crnogorci.

mijo popovic

Mora se pruziti otpor valikosrpskoj diktaturi, koja inkriminiše samo protivnike rezima, jer ce sjutra zakucati na vrata svakome ko i pomisli da iskaze neslaganje s njihovim politickim ciljevima. Dakle, odbranom prava Vujovica i ostalih na miran protest branimo elementarne principe slobode i demokratije

BeLveder

Svaka podrška g-nu Vujoviću i ostalim časnim građanima koji su pokazali nepomeniku J.M. gdje mu je mjesto.

Zoran

Zao mi sto toga dana nijesam bio na Cetinju. Sigurno bih odreagovao na onoga "junaka" sa pistoljcicem Ne bojimo se vasih sramnih hapsenja i sudjenja. U nama ste probudili prkos. Prkos, koji je sacuvao Crnu Goru u prislosti. Ali zalud je izdajnicima objasnjavat snagu prkosa, oni samo poznaju podanost

Obrad Pavlivic

Pad odlazece vlasti je najzad pokazao svoju dubinu krivicnimori prijavama protiv ljudi cija se velicina mize uporedjivati sa velucinom otpora brojnum crnogorski braniteljima krot isroriju Crne Gore. Nuje Jakov Milatovic neki ko ce ostati upsmcen po bilo cemu jos je manje to tehnicardki oremijer .

Zoranmne

PRAVI REVOLUCIONARI SU UVIJEK OVAKO PROLAZILI . ZATO HEROJI OSTAJU HEROJI. DA JE VJEČNA CRNA GORA

Radovan

Sramno da sramnije ne može biti. Ovo je udar na slobodu misli, udar na intelektualce i patriote domovine. Puna podrška akademiku Sretenu i borcima za pravo, čast i slobodu Crne Gore.

Dragan PV

Podrška od starog Liberala iz PV.